Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tak jsme o víkendu 23. - 25.2.2018 absolvovali zase první letošní závod Tug Towingu v Mostě.
Mrzlo až praštělo, ale bylo hezky a tak se nám cestou odkryl krásný pohled na sen všech svahových modelářů - Ranou.
Na soutěži jsme s Makem ladili nové pohony - Mak dvě lodě s dohromady čtyřmi "Z-pohony" a já alespoň dýzu místo kormidla - a tudíž výsledky nejsou zrovna nejlepší. Ale snad se to do příště zlepší .
Ještě že jsme měli sebou Jardu, který nám zlepšil skóre.
Jj, hezky bylo .... ale u bazénu. Venku byla pěkná kosa a některé diesely měly ráno problém se startováním _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
No jo, ale to skladování, v tom je zakopaný pes _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
O tomto víkendu 9. - 10.6.2018 proběhl závod TT v Protivanově u Boskovic. Navzdory předpovědi téměř stoprocentního deště nám celé dva dny ani nekáplo, ale naopak jsme se spálili od slunka. Teplo bylo až příliš, naštěstí jsme tam uprostřed lesů a tak nás alespoň ochladily tamní studené noci.
Naše vystoupení bylo celkem slušné, v těžké konkurenci jsme obhájili níže uvedená místa. Zase se nám potvrdilo, že jsme udělali dobře, když jsme čestný název týmu "Fógli" vložili do rukou našeho člena Ondry a nečlena Godrika - s 3D prcky vyhráli skoro vše. Makovi trochu haprovala loď, až se nakonec rozhodla že nepojede vůbec, takže tlačnou vícešroubou nedojel. Naštěstí měl i druhou lodičku (skoro mikroremoš Pálava), se kterou objížděl ostatní soutěže.
Výsledky TT Protivanov 2018
Tlačný - jednošroubý (5 kapitánů)
2. místo (Liberk, tým Tlačmen)
3. místo (Mak, tým Sešup)
Tlačný - vícešroubý (6 kapitánů)
3. místo (Jarda, tým JaPaDo)
nedokončil pro závadu (Mak, tým Fičák)
Těžký TT (asi 11 týmů)
2. místo (Ondra a Godrik, tým 1:1)
6. místo (Liberk a Jarda, tým David a Goliáš)
7. místo (Liberk a Mak, tým Tahat a tlačit)
Lehký TT (asi 15 týmů)
1. místo (Ondra a Godrik, tým Fógli)
8. místo (Liberk a Jarda, tým Pat & Mat)
9. místo (Ondra a Liberk, tým Replikanti)
12. místo (Jarda a Mak, tým Splašené kačenky)
Prakticky jsem téměř nefotil (ono po těch letech už taky skoro není co) a tak alespoň jednu fotečku, kde je vidět, jak brňáci umí správně vzít za práci.
Prakticky jsem téměř nefotil (ono po těch letech už taky skoro není co) a tak alespoň jednu fotečku, kde je vidět, jak brňáci umí správně vzít za práci.
Převeliké díky za tento žurnalistický počin srovnatelný s výkonem válečného reportéra _________________ S pozdravem
ladous
Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
Zaslal: ne červen 10, 2018 9:49 pm Předmět:
Michale myslím e s Godricem jsem v těkém TT nebyl první, ale druhý (o jediný bod), nebo jsem podlehl psychologické válce v podání MSOBa přítě mu to ale vrátím!
Kluci blahopřeju !! Na ty výsledky je tak nádherný pohled, že je skoro škoda, že se ta obrazovka monitoru nedá zarámovat. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Ve dnech 15.-16.9.2018 jsme uzavřeli sezónu TT v Panistávce . Počasí se nám vyvedlo - nepršelo a dokonce ani nefoukalo a tudíž se jezdilo přímo bezvadně.
Výsledky TT Panistávka 2018
Tlačný - jednošroubý (5 kapitánů)
2. místo (Liberk, tým Tlačmen)
vzdal kvůli poruše - (Mak, tým Sešup)
Tlačný - vícešroubý (5 kapitánů)
5. místo (Mak, tým Fičák)
Těžký TT (11 týmů)
nevím, nějak jsem to nezaznamenal (Ondra a Godrik, tým 1:1)
9. místo (Liberk a Mak, tým Tahat a tlačit)
Lehký TT (10 týmů)
1. místo (Ondra a Godrik, tým Fógli)
7. místo (Liberk a Jarda, tým Pat & Mat)
8. místo (Ondra a Liberk, tým Replikanti) - rozjeté jsme to měli slušně, ale Ondrovi došla baterka a mně upadl šroub
No a celkové 1.místo v TT Cupu za rok 2018 v Lehkém TT obsadil Ondra s Godrikem
Pár fotek je TADY. Nejzajímavější z lodních novinek jsou Makovy nové dýzy, se kterými si opravdu vyhrál a bylo to vidět i při jízdě, kdy mu remorkér Darbin velice pěkně jezdil. Zbývající problémy už jsou jen mezi hlavou a rukama a s tím už se v našem věku moc dělat nedá
Ondra donesl "profi" drona se kterými natáčel krásná videa, tak doufám, že brzy nějaká zveřejní.
A vůbec nejzajímavější (alespoň pro mne) byly dva "jeepy", které vymysleli, nakreslili a vytiskli Ondra s Godrikem. Vše je vytištěno 3D tiskárnou, tedy až na elektroniku, nějaké ty pružiny a gumy. Jsou vymyšlené do nejmenších detailů a prakticky všechny díly jsou smontovány k sobě pouze šroubováním bez použití lepidla. Takže jakýkoliv poškozený díl se dá znovu vytisknout a vyměnit. Velice krásná práce - tleskám
Blahopřeju ke skvělým výsledkům !
Jinak na tom videu je vidět, že občas nějaký remoš dostane epileptický záchvat.
Ondro, tvoje regulátory jsem na jaře zasadil do skleníku a už budou dozrávat mladý. Tak by ses konečně mohl zastavit. Pokud je nesežrali španělští slimáci. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
Zaslal: út září 18, 2018 9:33 am Předmět:
Boříku já vim. Já se pro ně stavím, budu je potřebovat do jeepů, nějak se začaly množit Vyzkouším aspoň ten "TRUCK" režim. _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.