Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: út červenec 15, 2008 3:27 pm Předmět: Prosím o radu - Optima III ?
Zdravím kluci, chtěl bych se poradit, jelikož ještě nemám takové zkušenosti. Začal jsem s malým větroněm a mám možnost si odkoupit Optimu III. Chtěl bych dopuřučit jaký bych si k tomuto modelu měl pořídit RC vysílač jelikož k tomu není. Co na tento model stačí, popř. odkaz kde zakoupit. Né nic přehraně drahého, spíše spolehlivého a cenově dostupného. Předem děkuji za koždou radu!!.
jelikož letám optimu 3 tak ti mohu jen poradit pokud nejsi skušený pilot tak ji nekupuj tohle letadlo je určeno pro vylétane lidi a neodpusti sebemenši chybu _________________ ... letadla a lodičky ...
Já jsem postavil Tracy a po záletu s Petrem a čítám ještě jeden let už bych mohl jít sám klidná 2m s dvojtým vzepětím, ale ještě sám si nelajznu, nechat ji v řepce na letišti po dvou letech je škoda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.