| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirrat Člen RC Fógli

Registrace: 22.8. 2007 Příspěvky: 502 Bydliště: Komin
|
Zaslal: út únor 19, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
Jo,ze mne to nenapadlo.Spoj jak ve stolarine u dvou desek v pravem uhlu.Jen zalepit na jedne polovine koliku.Bude vlastne stacit jen sroub a jeden kolik a ne moc zapusteny v trubicce, aby kridlo pri narazu mohlo uhnout a ne se zlomit.Dik panove. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Destriero - v doku po druhem pozaru
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: út únor 19, 2008 3:45 pm Předmět: |
|
|
| a nebylo by lepsi predelat uchyceni kridla na gumove oka? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirrat Člen RC Fógli

|
Zaslal: út únor 19, 2008 4:19 pm Předmět: |
|
|
O tom jsem POPe taky uvazoval.Ale abych se Ti priznal,tak se me to esteticky trosku ekluje a beru to jako posledni moznost.Uvidim jak budou sedet ty sestkovy srouby,az prijdou z HiModelu.U nas sem nikde takovou delku nesehnal. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: út únor 19, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
no jo, to je potreba si vybrat... na cessne s dvouma sroubama po prvni rane se rozbillo kridlo, po predelani na gumove oka se zacla skubat kabina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirrat Člen RC Fógli

|
Zaslal: út únor 19, 2008 4:39 pm Předmět: |
|
|
Pokud by to slo na gumyoka,tak by se musela v "kabine" udelat vyztuha z balzy a preklizky.Je to sice cca 2cm stena EPP,ale asi by to bylo bez vyztuze z louze pod okap.  _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirrat Člen RC Fógli

|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Tak je vse definitivne dodelano.Nova motorova prepazka.Kridlo uchyceno jednim PA 6M sroubem,ktery drzi pevne.Vyvazeno (Viz muj web) a nasteveny parametry ve vysilacce dle navodu k modelu.K pohonu mam nachystane dve LiPolky.Jednu 1250mAH,ktera na zemi na pul plynu jede v tahu 12 min s cca 2min rezervou na ctvrt plynu po stazeni kniplu.A 1700 mAH a ta jede na "brzde" 20 min a s rezervou na ctvrt plynu dalsi cca 4 min.Vypinani reglem je nastaveno na 3 V na cl.,takze rezerva proti podbiti Accu je dostatecna.
Ted jen "naladit" pocasi na cca 20 °C a domluvit se s Jemem na dni "D"! _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honzajs Nováček

Registrace: 9.4. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Skalice nad Svitavou
|
Zaslal: st duben 09, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
| mirrat napsal: | | Tak je vse definitivne dodelano.Nova motorova prepazka. |
Jak jsi řešil vyosení motoru ? To by mě zajímalo, můžeš to blíže okomentovat, z foto nic moc vidět. Dík _________________ WingDragon - R.I.P
Easy Star - On AIR
MiniMag - in Box |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirrat Člen RC Fógli

|
Zaslal: st duben 09, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
V podstate jsem se drzel Wagnera,ktery vymyslel a zhotovil pripravek uz predemnou.
http://www.wagsoft.cz/view.php?nazevclanku=&cisloclanku=2005031501
Nemusim to popisovat,kdyz je to napsano na vyse uvedenem linku.Doufam?
Na snimcich modelu je prepazka prichycena 4 vruty k trupu a dvema vruty je k ni prichycen motor ve vodorovne ose. Po zmereni stacilo dat podlozky u 2 vrchnich vrutu mezi prepazku a trup. Nastavi se tak odkloneni motoru od osy smerem dolu.Pri podlozeni praveho vrutu mezi motoren a prepazkou,ktery pridrzuje motor k prepazce se ziska odkloneni motoru od osy smerem v pravo.
Doporucen je odklon v obou smerech o 1,5 °.Dalsi uprava se provadi az pri zaletani. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
honzajs Nováček

Registrace: 9.4. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Skalice nad Svitavou
|
Zaslal: po duben 28, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
Jo, geniálně jednoduchý. Budu to muset použít, protože se mi MM točí moc doprava a táhne moc dolů. Musím letět s přitaženou výškovkou a kontra doleva.
ALe není mi jasné jak zajistím, aby¨ch dostal MM do vodorovné polohy pro měření . Tedy vodorovná podélná osa ?? _________________ WingDragon - R.I.P
Easy Star - On AIR
MiniMag - in Box |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mirrat Člen RC Fógli

|
Zaslal: po duben 28, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Jednoduse oddelej kridlo.Ja tam mam M6 PE sroub.A pokud to mas na pevno,tak mezi dva stolky(linku a stul) a vypodloz to knihama jako ja.
Jo,a osa je od stredu motoru k vrchni casti smerovky na bocni strane. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Arpro
- Dual Hunter |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|