Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: pá listopad 01, 2019 11:23 am Předmět: Airbrush
Dostal jsem to zpravou, ale dávám to sem, neb případná odpověď je použitelná pro kohokoliv:
Od: Petrovik
Komu: Michaelis
Zaslal: čt říjen 31, 2019 12:18 pm
Předmět: airbrush Citovat zprávu
Dobrý den, pročítal jsem forum...a rad bych Vás poprosil o pomoc s airbrushem. Pokud jste ochotný mi pomoct....dejte prosím vědět...jsem rovněž z Brna. Potřebuji stříkat cca 40x40 mm UV transparentnim lakem. A kdyz se o to poukousim, povrch neni dokonaly (a dle meho nazoru se nejedna o prach). Myslim, ze delam nejakou zakladni chybu - nevim. tlak vzduchu si myslim, ze mam OK. Dejte prosim vedet idelane na info.kubikdesign@gmail.com
Petr K. _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.