Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Proč magoři? Nevymysleli žádnou novinku. v časopisu RC CARS vyšel článek o něčem podobném. Hlavně se to využije při natáčení velice nebezpečných scén ve filmech které by byli i pro kaskadéry nebezpečné více než je zdrávo. Postavit....ano, ale kde to pak provozovat.
Já mám problém kde jezdit s 1:5 natož s 1:1. Ale oni tam maj takovou spoustu pustiny, že je to trápit vůbec nemusí. _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: po srpen 06, 2007 3:59 pm Předmět: Re: RC auto
Kato napsal:
Shortsword napsal:
Proč magoři? Nevymysleli žádnou novinku...
Jasan, ale tihle "modeláři" to stavěli evidentně jen kvůli jednomu účelu.
...ale ať se baví každý, jak uzná za vhodné - žejo
No, když se podívám na videa pocházející z Ameriky tak mi kolikrát zůstává rozum stát. A převážně jsou o tom jak něco během několika málo sekund či minut zničit. Asi je baví furt něco ničit. Ale to není umění. To umí každý. Umění by v tomto případě bylo provozovat to auto na závodním okruhu. To by bylo umění. Asi mají dostatek času a finančních prostředků k vynaložení úsilí na postavení něčeho takového jen kvůli tomu aby to mohli bezpečně zlikvidovat. _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
R/C Bullet
dnes 188 mph = 300 km/h
zítra 200 mph = 319 km/h
http://www.youtube.com/watch?v=Xiki9v4n78E
Nahráno 18. 05. 2011
Nic Case and Team Associated are hard at work trying to break the 200 mph barrier with an RC car! Check out how the progress is going.
Vector od Roger a George Phillips
202 mph v podání upoutaného modelu auta s bateriovým pohonem
Then in November 10 it broke the 200 mph barrier and by November 16, 2013 it skidded to 202 mph. The video below shows that momentous occasion, though you can barely see the Vector and can only discern its presence by its sound.
Nechtěl bych se připlest té struně do cesty _________________ Av-36 Bojar;Tucano T1; Tornádo XX,
Alpha 1500, Elipsoid Evolution, P 47 Thunderbolt
Mini remoš, PT 109 v dlouholeté dostavbě
Já jsem nejvíc vedle z toho, jak ta malá kolečka musí mít výbornou adhezi, že dokážou to autíčko rozjet do takové rychlosti. Když uvážíme, že má kolečko průměr třeba 8 cm, tak to máme 4 otáčky na metr, takže se musí točit něco málo přes 21 000 otáček za minutu. U normálního autíčka by ta pneumatika odstředivou silou ulítla. Takže tam asi bude něco plnýho, pořádně přilepenýho a přesto natolik kvalitního, že to zabírá ... _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.