Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Oda na servis MVVS

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Spalovací motory
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michaelis
Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 2:11 pm    Předmět: Oda na servis MVVS Citovat

Tak po dnesku jsem zase rad, ze mam motor MVVS a ne nejaky dovoz. Hlavni duvod - tedy dostupnost dilu a servis primo od vyrobce ve meste je proste deviza. Po vcerejsim karambolu se mi netocil motor. Doma jsem ho rozebral, klika se zdala dobra a hlavne - tocila se naprosto volne! Problem byl jinde - drhla o zadni vicko, takze se sundanym nebyl problem. Rikam si, nic, zatlacim to zpet a su ready. Jenze ono to zatlacit neslo, ani mirne nasili s velkyma nastrojema nepomohlo. Zajel jsem na Jarosku, pan technik se mne mile ujal a po chvili zkouseni toho sameho a neuspechu rekl, ze se posunulo asi cele lozisko a to to nechce pustit zpet. Tak odskocil do dilny a motor nahral, posoupl lozisko do puvodni polohy (asi o 0,4mm Smile a motor je jako novy! Cena nula, coz mi bylo blbe, aspon jsem si vzpomnel a koupi tesneni k vyfuku oboji dvakrat za smesnych dohromady 26,5Kc Smile Cele vyrizeno na pockani za takovych 8 minut Smile !!! Vivat MVVS!
Mak
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 2:58 pm    Předmět: Citovat

heskýýý dobra zpráva je že to je v cajku ten motor nebot tohle by byl dalši kaminek do hrobu Sad každopadne mit to u baraku jak se řiká je veda a ma to neco do sebe
Jarda
Mazák
Mazák

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 3:52 pm    Předmět: Citovat

Je super, když se člověk může na výrobce takhle spolehnout, to pak ani nevadí nějaká ta kačka navíc oproti srovnatelnému výrobku zahraniční konkurence. Já si vůbec myslím, že v tomto servisu zákazníkům mají tuzemští výrobci obrovský náskok před zahraničními a to nejen v motorech. 2 daumen hoch
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cloggymeat
Mazák
Mazák

Registrace: 13.1. 2007

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 11:35 pm    Předmět: Citovat

taky jsem pri vyberu motoru pro moji extru po okruhu po vsech vyrobcich a prodejcich jsem se kvuli tomu "luxusu" mit servis u nosu vratil k MVVS a objednal 35ccm.
Ono usetrit nejakou tu tisickovku pri nakupu, treba ze zamori se krute vymsti, kdyz treba ohnu kliku nebo proste budu potrebovat jakykoli nahradni dil, takova klika potom muze pekne vysosnout penezenku jen kvuli postovnemu, protoze jedine za morem je maji na sklade.
Ja jsem byl v MVVS vzdy se servisem maximalne spokojen.
Takze se pridavam k "VIVAT MVVS"
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Spalovací motory Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: