Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: st srpen 08, 2007 2:11 pm Předmět: Oda na servis MVVS
Tak po dnesku jsem zase rad, ze mam motor MVVS a ne nejaky dovoz. Hlavni duvod - tedy dostupnost dilu a servis primo od vyrobce ve meste je proste deviza. Po vcerejsim karambolu se mi netocil motor. Doma jsem ho rozebral, klika se zdala dobra a hlavne - tocila se naprosto volne! Problem byl jinde - drhla o zadni vicko, takze se sundanym nebyl problem. Rikam si, nic, zatlacim to zpet a su ready. Jenze ono to zatlacit neslo, ani mirne nasili s velkyma nastrojema nepomohlo. Zajel jsem na Jarosku, pan technik se mne mile ujal a po chvili zkouseni toho sameho a neuspechu rekl, ze se posunulo asi cele lozisko a to to nechce pustit zpet. Tak odskocil do dilny a motor nahral, posoupl lozisko do puvodni polohy (asi o 0,4mm a motor je jako novy! Cena nula, coz mi bylo blbe, aspon jsem si vzpomnel a koupi tesneni k vyfuku oboji dvakrat za smesnych dohromady 26,5Kc Cele vyrizeno na pockani za takovych 8 minut !!! Vivat MVVS! _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
heskýýý dobra zpráva je že to je v cajku ten motor nebot tohle by byl dalši kaminek do hrobu každopadne mit to u baraku jak se řiká je veda a ma to neco do sebe _________________ ... letadla a lodičky ...
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: st srpen 08, 2007 3:52 pm Předmět:
Je super, když se člověk může na výrobce takhle spolehnout, to pak ani nevadí nějaká ta kačka navíc oproti srovnatelnému výrobku zahraniční konkurence. Já si vůbec myslím, že v tomto servisu zákazníkům mají tuzemští výrobci obrovský náskok před zahraničními a to nejen v motorech.
taky jsem pri vyberu motoru pro moji extru po okruhu po vsech vyrobcich a prodejcich jsem se kvuli tomu "luxusu" mit servis u nosu vratil k MVVS a objednal 35ccm.
Ono usetrit nejakou tu tisickovku pri nakupu, treba ze zamori se krute vymsti, kdyz treba ohnu kliku nebo proste budu potrebovat jakykoli nahradni dil, takova klika potom muze pekne vysosnout penezenku jen kvuli postovnemu, protoze jedine za morem je maji na sklade.
Ja jsem byl v MVVS vzdy se servisem maximalne spokojen.
Takze se pridavam k "VIVAT MVVS"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.