| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
low esr kond (dával jsem 3000 mikrofarad) stojí pár šestáků a dá se běžně koupit, pak ho stačí jen dobastlit na konektor . Jeden jsem slíbil Michaelisovi ( a zapoměl na schůzu donést), druhý se mi doma ještě válí .
BTW já teď do nové katany chystám přijímačovky 2S A123 1000 mAh napřímo a napájení přijímače (duplex) upravím tak, jak to jeti dělá na nových přijímačích - extra kablíky připájené přímo do příjímače na desku s konektory... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michaelis Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
Jo tak to jsou ty MPX konektory na obrazcich u Jeti prijimacu? _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Michaelis napsal: | | Jo tak to jsou ty MPX konektory na obrazcich u Jeti prijimacu? |
jj. akorat ja tam nebudu davat mpx, ale asi 2.5ky mpjety a zrejme bez vypinace, ale to jeste neni rozhodnute |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ondra Člen RC Fógli

Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
Dnes se podařil, přes veškerý odpor modelářského boha elektroniky, zálet Lazy Bee na Slatině.
Docela mně překvapilo že to vůbec letí, regulátor to zvládnul a letadlo taky - bez poškození
Jen je to potřeba vytrimovat a seřídit, to jsem úplně nedokázal, tak se k vám přídám až půjdete lítat, potřeboval bych s tím trochu pomoct
Takže jsem teď šťastnej letec, poprvé jsem něco takového (létajícího) řídil a navíc jsem to zatím nerozbil. Křidélka fungují, ale o žádnou akrobacii jsem se ani náhodou nepokoušel. A nejhezčí je stejně lítání metr nad zemí, to té Lazy snad nejvíce sluší
První odlepení od země:
http://www.youtube.com/watch?v=gOK4g4SmNLo
První přistání:
http://www.youtube.com/watch?v=nMbhOfc__MQ
Nějaké ty průlety kolem:
http://www.youtube.com/watch?v=UZRPBk9YSA4 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
gratuluji k zaletu a vitam te mezi piloty letadlo seřidime to neni problem a tebe taky  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
liberk Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 12.9. 2007 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brno-Líšeň
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 9:55 pm Předmět: |
|
|
Taktéž se připojuji ke gratulaci.
Éro se ještě trochu "doladí" a bude z toho výborná poletucha. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: po leden 11, 2010 6:12 am Předmět: |
|
|
Gratuluji Ondro , Spektrum ti netuhlo a ani ruce jak jsem koukal na ty starty a přistání .  _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
blueangel Nováček

Registrace: 13.11. 2010 Příspěvky: 2
|
Zaslal: so listopad 13, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
| No právě to klame standartní serva mají menší odber než mikro serva dobré na spotřebu jsou Hitec 55 mají kolem 0.6A špička nejlepší je připojit ampemetr a změřit to kolik to má spotřebu jinak u každeho reglu je poznámka že při použití micro serv se počet snižuje o 1 servo to máš u každeho menšího reglu od Jeti tj. 4 serva nebo 3 mikro a ješte při 2čl mužeš dát víc než při 3čl ale chce to změřit aby jsi neměl pak problém v létě a regl chce chladit jinak vypadává ten Bec |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lukbi Pokročilý

Registrace: 1.2. 2011 Příspěvky: 18
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Ahoj Ondro.Prosím tě,má Lazy nějaké vyosení motoru?Z mého plánku žádné nevidím. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ondra Člen RC Fógli

Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
|
Zaslal: pá červen 17, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Lukbi napsal: | | Ahoj Ondro.Prosím tě,má Lazy nějaké vyosení motoru?Z mého plánku žádné nevidím. |
Má a v mém případě hooodně veliké – nejprve jsem jej udělal podle plánku (pár stupňů dolů), ale model se při plném plynu hodně vzpínal, tak jsem to musel upravit. Jen si myslím, že tak velké vyosení (snad 10 stupňů) je asi špatně, tak ti snad poradí někdo ze zkušenějších. Stranové vyosení je jen minimální a model se nikam nestáčí.
Vycházel jsem zhruba (rozměry) z tohoto plánku http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky&page=30&planek=lazy-bee%5B61%5D _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|