| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladan Mazák

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 325 Bydliště: Opava
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 6:33 am Předmět: |
|
|
| cloggymeat napsal: | Tak, todle vlakno muzeme na nejakou dobu ulozit k ledu, pac monarch odpociva opet v rozsypu a odpocivat bude .... Az si odpocine, tak ho opravim. (tipuju zimu) |
Co se stalo, zase rušení? A s čím budeš lítat do zimy? _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cloggymeat Mazák

Registrace: 13.1. 2007 Příspěvky: 304 Bydliště: byvale betelne brnenske borec...
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
Ja uz nevim, ted mam podezreni na pokazenej prijimac (zkusim reklamaci) pac po cca 20m letu absolutne neriditelny, prepne se to do hold a konecna. Prvni let byl do pulky nadrze ok, po te to zaclo saskovat a tak tak ze jsem to dostal v poradku na zem, pak jsem jel do budkovic a tam byl let asi 50 m z toho jsem 20 ridil, pak nic a slo to do psenice, nic se nestalo. Predelal jsem celou elektriku + vymena kabelu a vyroba kabelovych forem, taky vytazena antena hned u prijimace z trupu. Ale vse se opakovalo, akorat to zustalo v naklonu a "hold" a slo to po kridle k zemi. je to ve stejnym stavu jek pred tydnem, tzn nakasu. Prdim na to, az budu mit chut tak to vopravim, ted dodelam sultana ("na hovado - zadny sr*ni") akorat dam novo eletriku i prijimac a uvidi se. S tim dolitam sezonu. Esi to rozsvihnu tak dolitam sezonu s alfou a budu sporovat love na MX16.... pres zimu mam nejake plany, ale ty nebudu odtajnovat, pac to este sedesatkrat zmenim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: so květen 26, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Takže Graupner? Pokud chodíš do Budkovic, tak to určitě znáš Dašáka a ten by řekl:" jo pánové, pokud nemáte Graupnera, tak to se nemůžete ničemu divit". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cloggymeat Mazák

Registrace: 13.1. 2007 Příspěvky: 304 Bydliště: byvale betelne brnenske borec...
|
Zaslal: so květen 26, 2007 11:14 pm Předmět: |
|
|
No letosek odlitam s hitecem, protoze graupner to bude pro moji penezenku docela slusnej zarez. Hodil bych sem smajlika, ale ty love za opravy ten smich docela prebijou. Jinak urcite hodlam vrazit nejakej peniz do opravdu kvalitni vybavy, protoze chci snizit procento spekulaci typu: kurna cim to asi tak mohlo kua byt"...
Do budkovic chodim velice sporadycky. Mam to prece jenom bliz k nam na "brnensko".
Ale slysel jsem o planech co by se melo s budkovicama stat. To by byl docela mazec... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: ne květen 27, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
| Některý ty plány mám i doma a na firmě začínáme vyřizovat některý stavební povolení (přípojku elektriky apod.). Všechno záleží na tom, jestli vyjdou dotace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cloggymeat Mazák

|
Zaslal: ne květen 27, 2007 11:47 am Předmět: |
|
|
Aha, takze Ty se v tom tedy zrejme dost angazujes.
Ja jak jsem tam ted byl, tak jsme se tam o tom bavili. Ale vesmes nikoho tam neznam. Vim, ze se tam plati a vim, ze vsichni driv chodili litat "k nam" ....az do urcite doby. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cloggymeat Mazák

|
Zaslal: st květen 28, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
skoro do roka a do dne, od smrti monarcha jen ze monarch opet zije a s ladenym vyfukem leta opravdu sqeleeeee.....jak rika Lubos "megaorgac". Par dnu oprav a dnes je po zaletu....spokojenost |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: st květen 28, 2008 10:07 pm Předmět: |
|
|
| No... Asi nečekáš že Ti tu někdo odpoví. Já Ti ale poblahopřeju i tady Peťane, páč Tvoje vlákno budu sledovat furt. Vítej zpátky mezi true modeláři PILOTE! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 12:26 am Předmět: |
|
|
| cloggymeat napsal: | Aha, takze Ty se v tom tedy zrejme dost angazujes.
. |
Tím oživením tohoto vlákna jsem si všimnul, že jsem tehdy neodpověděl.
Neangažuju - na to nemám. Jen pracuju v projekční kanceláři, kde se toto letiště řeší a snažím se vypomoci co to jde, aby vše klaplo a mistrovství F3B 2009 se opravdu létalo už na tomto letišti, jak je přislíbeno. _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cloggymeat Mazák

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
Joooooo ,konečně smrad ricinu ,vidím Peťane že jsi se pěkně UDĚLAL BLAHO - PŘEJI. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| LUBOS napsal: | Joooooo ,konečně smrad ricinu ,vidím Peťane že jsi se pěkně UDĚLAL BLAHO - PŘEJI. |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: pá květen 30, 2008 6:13 am Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | No... Asi nečekáš že Ti tu někdo odpoví. Já Ti ale poblahopřeju i tady Peťane, páč Tvoje vlákno budu sledovat furt. Vítej zpátky mezi true modeláři PILOTE! |
Proc by sme mu nemeli odpovedet?
| cloggymeat napsal: | | Laughing Laughing skoro do roka a do dne, od smrti monarcha Laughing Laughing jen ze monarch opet zije a s ladenym vyfukem leta opravdu sqeleeeee.....jak rika Lubos "megaorgac". Par dnu oprav a dnes je po zaletu....spokojenost |
Super a taky moc gratuluju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|