Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

SkyLady - Grisova premiéra
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektrovětroně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Víťa
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 4:49 pm    Předmět: SkyLady - Grisova premiéra Citovat

Gratuluju Grisovi k premiéře SkyLady, i když to bylo krátký, tak to vůbec nebylo špatný. Technika se vypiluje, letadlo vyladí, jen tak směle dál Wink

Naposledy upravil Víťa dne ne duben 22, 2007 1:53 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jarda
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 4:53 pm    Předmět: Re: Grisova premiéra Citovat

vkrejci napsal:
Gratuluju Grisovi k premiéře SkyLady, i když to bylo krátký, tak to vůbec nebylo špatný. Technika se vypiluje, letadlo vyladí, jen tak směle dál Wink
Připojuju se také! Éro jsi donesl dom celé a máš u nás u každého pivo za to echo! Díky pilote!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mak
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 5:03 pm    Předmět: Re: Grisova premiéra Citovat

Jarda napsal:
vkrejci napsal:
Připojuju se také! Éro jsi donesl dom celé a máš u nás u každého pivo za to echo! Díky pilote!

s pivem souhlasim a ten let sem videl sice jen napul oka ale jinak supr je videt že to pujde
Gris
Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:18 pm    Předmět: aa Citovat

Nj, ja jsem tedy cekal ze to udrzim ve vzduchu dyl, ale jaksi se mi to proti tomu vetru kroutilo, pri otocce jsem znervoznel jeste vic z tech aut a vypl jsem motor. Kdyby byl prostor mozna bych pristal i lip, ale stahl jsem to na zem moc prudce. Ale teda necekal jsem ze SL bude tak ostra na vyskovku....

Kazdopadne na 3 oblety a pristani to zatim nevypada, ale zitra to zkusim zase. Nekdo mi tam radil ze mam vic vyosit motor, ale do toho se mi nechce. Myslim ze kdyz uberu plyn nebo sklopim trosku vyskovku, tak to bude stacit ne?
Gris
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:20 pm    Předmět: aa Citovat

Kazdopadne diky vam za pomoc a rady. Ja nez ybch se odhodlal to sam, tak nevim kdyby to bylo. Takhle mi Vita rekl je to v pohode, a predvedl znameho "Železňáka", tak mi nezbylo nech chytit ovladace a zacit bojovat Very Happy
Jarda
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:27 pm    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:
Kazdopadne diky vam za pomoc a rady. Ja nez ybch se odhodlal to sam, tak nevim kdyby to bylo. Takhle mi Vita rekl je to v pohode, a predvedl znameho "Železňáka", tak mi nezbylo nech chytit ovladace a zacit bojovat Very Happy
To se celkem v partě stává, že si navzájem pomáháme, aspoň doposud to tak je. Wink
Gris
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:29 pm    Předmět: aa Citovat

Mne nejvic asi prekvapilo, ze se to tak vzpina proti vetru, vzdycky jsem to narovnal vyskovkou a kdyz jsem ji pustil, sel predek zase prudce nahoru....
Jarda
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:35 pm    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:
Mne nejvic asi prekvapilo, ze se to tak vzpina proti vetru, vzdycky jsem to narovnal vyskovkou a kdyz jsem ji pustil, sel predek zase prudce nahoru....
To je klasika při letu na motor člověk musí trochu potláčet, mám to samý i u Trenéra, pokud máš letadlo seřízený na kluz, při motorovým letu se má tendenci vzpínat.
Mak
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:35 pm    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:

Motor nikam nevyosuj soustu tihi delavitra možna i vyvážení ale hlavně výtr ten je třeba se naučit hlidat mne to taky takdelalo s globem jeto vše o cviku taky to vidim tak že příšte to bude jinej let Smile každopadne držim palce
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:36 pm    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:

To se poddá a pak si budeš to vzpínání užívat "pouštěním draka". Na vyosení bych nehrabal, pouze dovážit, dotrimovat, nabrat zkušenosti v pilotáži a bude to OK.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Gris
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 11:41 pm    Předmět: aa Citovat

Ty trimy nastavujete pokazde znova? Jak je zajistit abych si s nima treba do druheho dne doma nepohnul?
Mak
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 12:34 am    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:
Ty trimy nastavujete pokazde znova? Jak je zajistit abych si s nima treba do druheho dne doma nepohnul?

trimovani sedelakaždej den nebot teplo protahuje ruzne letadlo i draty takže vpodstate pokažde na letišti dotrimoivavame aspon ja určo Smile
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne leden 07, 2007 12:42 am    Předmět: Citovat

Já na SL ne, jsou tam jen 3,5 cm táhla, dilataci jsem dosud nezaznamenal.
Gris
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2007 10:34 pm    Předmět: aa Citovat

Nevite proc SkyLady kdyz pustim rizeni neleti rovne, ale toci bud na jednu, nebo na druhou stranu?

mam potize s rizenim, nevite o nekom kdo by mi dokazal prehodit ovladace ve vysilacce, abych mel vlevo plyn?
pop
Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2007 11:25 pm    Předmět: Re: aa Citovat

Gris napsal:
Nevite proc SkyLady kdyz pustim rizeni neleti rovne, ale toci bud na jednu, nebo na druhou stranu?

mam potize s rizenim, nevite o nekom kdo by mi dokazal prehodit ovladace ve vysilacce, abych mel vlevo plyn?

a) fouka zleva nebo zprava, je potreba dotrimovat Very Happy
b) tohle jsme resili na vysilaci od cessny od firmy Arttech... Rozsroubovali jsme ho u sedmicky vina, prehodili bloky ovladacu, ctvrt hodiny po zemi hledali upadle pruzinky a pak je hodinu davali zpatky , ale podarilo se .... Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektrovětroně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Přejít na: