Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: út srpen 28, 2012 8:37 am Předmět: Superřídký vteřiňák
Tak jsem si byl koupit vteřiňák, klasika řídký a střední a paní mi v konírně nabídla i superřídký. Říkám si, to by stálo za zkoušku, někdy je potřeba, aby pořádně vtekl všude.
Večer doma jsem se jal opravit pár dětských rozbitostí, mj. dětské nůžky na střihání. Vemu ten řídkej, ať tam poříddně do té praskliny vteče. Ustřihnu špičku, chytím rozbité nůžky do levé ruky a pravou naklonim tak, aby tam něco káplo na ty nůžky. Kurňa nic furt neteče. Najednou cítím divný pocit na levé ruce. Pocit divný přerostl v pocit výrazně hřejivý až pálivý. Odkládám vše na stůl a letím si zchladit ruku pod vodovod.
Ta potvora byla TAK řídká, že jsem ji vůbec neviděl téct a furt čekal a ona dávno valila, stekla po nůžkách až na ruku. Teď mám dokonale přilepený snubák k prstu po celém obvodu
Mj. nůžky také drží
Poučení? Ostatní hustoty jsou viditelné, jak se valí, tato ne, tak prosím opatrněji než já. Představa, že si to vyleju třeba do klína a slepím se, je děsivá _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
Zaslal: út srpen 28, 2012 9:46 am Předmět:
jj, zkoušel jsem s tím lepit zlomeného blasta z EPP a moc jsem si nepomohl - protekl (na lino), a neslepil, protože nestihl udělat kontaktní vrstvu... mám ho z hobbycity a po třech letech v obyváku v původním obalu je furt řídký
JJ, taky jsem se kdysi "spálil". Mně se osvědčil střední - je dostatečně řídký, ale zase ne tak moc, dělá kapky, které se dají rozetřít, dá se s ním zakápnout díra, roh, apod. a ve spojení s aktivátorem zaplní cokoliv. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: st srpen 29, 2012 8:33 am Předmět:
Jojo, delam normalne ridkym a strednim. To jsem chtel jen vyzkouset, ze by to lepe zatekalo do uzkych prasklin... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.