Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Za sebe mohu říct, že neee. Ještě se doléčuju z nachlazení _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Ahoj tak byli jste polítat ? jel jsem 13.30 z práce a nikoho jsem neviděl ani na zemi ani ve vzduchu , na benzině vlály prapory velice dobrým směrem, mohlo to být super
tak jsem dnes ráno stihl polítat u domku než začlo pršet včera jsem si posekal plochu , paráda , jen to počasí už je ted na prd , mám volný víkend- chčije to už je klasika pokukuju po blaníkovi a z226 od LM model , kor-model má taky pěkný EPP má někdo zkušenosti ?
Jak naprd?! Nevím, jak kde jinde, ale u nás spadly nanejvýš 2 kapky v sobotu a to bylo všechno, jinak naprostý luxus. Dnes po obědě jsem s velkým motorovým historikem u nás "motal" takovou termiku, jakou nepamatuju! (5 min. motorový let a 15min. "placatění se" po obloze).
Jó kdyby tak bylo příští víkend! _________________ kanál 65
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 79, 80, 81
Strana 81 z 81
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.