Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Teda Oldo, ty jedeš...
Discovery jsi už opustil ?
Já se doma zeptal, jestli bych si teda jako, no,.. ehm, .... mohl koupit plachetku a manželka se nadchla, když viděla videa z odemykání. Svitla mi naděje do okamžiku dotazu: "ZA KOLIK ?" .... a bylo vymalováno.
Bohužel, jako Oldik mám zamotanou šišku a recenzí se nelze dobrat.
Oldo, držím palec při stavbě.
eM. _________________ DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado - uskladněno, Bee II , lodivodský člun Pilot a "Bagr" hydroglider, AntjeII (ve výstavbě - jezdím s vanou).
Registrace: 22.8. 2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Újezd u Brna
Zaslal: st květen 16, 2012 5:12 am Předmět:
Kdybych nenašel tu cenu china teamu, asi bych nakonec polevil a vzal tu discovery.
V mém případě cokoli většího než discovery okamžitě vylučovalo přepravu ve složeném stavu a umístění doma tak, aby to bylo mimo dosah dětí. Když se podívám na tu cenu modelu z HC, i když je "vybavená" vychází dost draho na to co to je. Jinak pro nás na rekreační plachetky není asi třeba řešit do detailu jízdní vlastnosti. Oproti doscovery pojede cokoli většího minimálně stejné nebo líp.
Nějaké recenze na čínské plachetnice jsem pročetl a byly tam nějaké dolaminování průsvitných míst, kompletní výměna lanoví, dotěsnění proti vodě atd, ale jinak samotná plavba je dobrá.
S ohledem na počet návštěv u vody pro mě není skládání a rozkládání pro přepravu překážkou. Psali do 5 minut a když to rozložím, tak už to v krabici nechám a doma hodím na skříň.
Za této okolnosti pořizovat cokoli menšího než 1m je hovadina. Když si vezmu tu cenu China Teamu co jsem objednal a to, že se jedná o jinak nabarvenou Emiratku za poloviční peníze, krom vzhledu není co řešit a poměr cena výkon (pokud ti fakt nevadí ten drak atd.) je konkrétně u tohoto kusu zatím nepřekonatelný.
Kdyby byla nutnost ji přebrousit a šplíchnout na bílo, vychází furt nejlíp, ale věřím že to tak hrozný nebude. Rozdíl ceny oproti ABS trupu Victoria, Odyssey a té tvé číny v odkaze, vyplatí se furt ta z outletu. Kdybys uvažoval v dohledné době třeba o té Victorii, okamžitě bych skočil po té z modelbazaru za 2000-, komplet.
Jinak tady díky za reakce a pak už založím sólo téma na chinu. Už mám připraveny nějaké dotazy. _________________ auta, lodě, F3K
Naposledy upravil oldik dne st květen 16, 2012 8:39 am, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 22.8. 2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Újezd u Brna
Zaslal: st květen 16, 2012 8:38 am Předmět:
Hlásím, že je to doma. Outlet dodržel, co na www slibuje. Odesláno do 24h. Dodání od objednání bylo celkem 36h., cena komplet 3 100,- bez nějaké koruny. Dodáno v kartonové krabici masivní, uvnitř origo krabice TT. _________________ auta, lodě, F3K
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.