Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Plachetnice 1m _výbava
Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Lodě
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maximux
Mazák
Mazák

Registrace: 15.8. 2009

PříspěvekZaslal: út květen 15, 2012 9:07 pm    Předmět: Citovat

Teda Oldo, ty jedeš...
Discovery jsi už opustil ?
Já se doma zeptal, jestli bych si teda jako, no,.. ehm, .... mohl koupit plachetku a manželka se nadchla, když viděla videa z odemykání. Svitla mi naděje do okamžiku dotazu: "ZA KOLIK ?" .... a bylo vymalováno.

Nicméně, protože bojuji doma s místem, přemýšlel jsem maximálně o http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16401__RC_Sailboat_Surmount_DE_Warehouse_.html jako kompromisem mezi metrem a Discovery. Oproti kapánek většímu Monsoonu krásně klouže.
Ještě to tak vidím na Victorii od Thunder Tiger.

Bohužel, jako Oldik mám zamotanou šišku a recenzí se nelze dobrat.

Oldo, držím palec při stavbě.
eM.
oldik
Mazák
Mazák

Registrace: 22.8. 2010

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 5:12 am    Předmět: Citovat

Kdybych nenašel tu cenu china teamu, asi bych nakonec polevil a vzal tu discovery.
V mém případě cokoli většího než discovery okamžitě vylučovalo přepravu ve složeném stavu a umístění doma tak, aby to bylo mimo dosah dětí. Když se podívám na tu cenu modelu z HC, i když je "vybavená" vychází dost draho na to co to je. Jinak pro nás na rekreační plachetky není asi třeba řešit do detailu jízdní vlastnosti. Oproti doscovery pojede cokoli většího minimálně stejné nebo líp.
Nějaké recenze na čínské plachetnice jsem pročetl a byly tam nějaké dolaminování průsvitných míst, kompletní výměna lanoví, dotěsnění proti vodě atd, ale jinak samotná plavba je dobrá.
S ohledem na počet návštěv u vody pro mě není skládání a rozkládání pro přepravu překážkou. Psali do 5 minut a když to rozložím, tak už to v krabici nechám a doma hodím na skříň.
Za této okolnosti pořizovat cokoli menšího než 1m je hovadina. Když si vezmu tu cenu China Teamu co jsem objednal a to, že se jedná o jinak nabarvenou Emiratku za poloviční peníze, krom vzhledu není co řešit a poměr cena výkon (pokud ti fakt nevadí ten drak atd.) je konkrétně u tohoto kusu zatím nepřekonatelný.
Kdyby byla nutnost ji přebrousit a šplíchnout na bílo, vychází furt nejlíp, ale věřím že to tak hrozný nebude. Rozdíl ceny oproti ABS trupu Victoria, Odyssey a té tvé číny v odkaze, vyplatí se furt ta z outletu. Kdybys uvažoval v dohledné době třeba o té Victorii, okamžitě bych skočil po té z modelbazaru za 2000-, komplet.
Jinak tady díky za reakce a pak už založím sólo téma na chinu. Už mám připraveny nějaké dotazy.

Naposledy upravil oldik dne st květen 16, 2012 8:39 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
oldik
Mazák
Mazák

Registrace: 22.8. 2010

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2012 8:38 am    Předmět: Citovat

Hlásím, že je to doma. Outlet dodržel, co na www slibuje. Odesláno do 24h. Dodání od objednání bylo celkem 36h., cena komplet 3 100,- bez nějaké koruny. Dodáno v kartonové krabici masivní, uvnitř origo krabice TT.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Lodě Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejít na: