Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
O víkendu 13. až 14.9.2014 proběhla poslední letošní soutěž TT v Panistávce.
Víkend bych charakterizoval slovy pana Kemra "... a chčije a chčije". Když zrovna nepršelo, tak mrholilo. Nakonec se to umoudřilo a sobotní odpoledne se už dalo celkem jezdit. A v neděli při odjezdu dokonce sluníčko probleskovalo mezi mraky. Kromě vlastní soutěže jsme měli zpestření v podobě návštěvy nedalekého domácího pivovaru v Popelíně. Tam jsme ochutnali místní mok a prošli jsme si výrobu a zázemí pivovaru (viz fotky níže). Ve vlastní soutěži (až na Jardu s 2.místem) se nám moc nedařilo, ale třeba Mak stále testuje novou loď, která ještě nejezdí jak by měla a Kato zastupoval dovolenkujícího Ondru, kdy musel jezdit s cizí lodí a navíc poprvé jel se svou novou - a nakonec je v TT nováčkem.
A také přijeli noví soutěžící z Břeclavi - táta Plodek s kluky.
Výsledky TT PANISTÁVKA 2014
Tlačný - jednošroubý (cca 7 kapitánů)
4. místo (Liberk, tým Tlačmen)
7. místo (Mak, tým Sešup)
Tlačný - dvoušroubý (cca 7 kapitánů)
2. místo (Jarda, tým JaPado)
5. místo (Mak, tým Fičák)
7. místo (Kato, tým Bublina)
Těžký TT (cca 12 týmů)
8. místo (Mak a Liberk, tým Otazník)
11. místo (Jarda a Kato, tým Vykřičník)
Lehký TT (cca 13 týmů)
5. místo (Jarda a Liberk, tým Fógli)
10. místo (Kato a Mak, tým Splašené kačenky)
11. místo (Kato a Jarda, tým David a Goliáš)
Zároveň byly vyhlášeny výsledky ročníku 2014, kde jsme ve dvou kategoriích dopadli vcelku dobře:
V kategorii dvoušroubé tlačné skončili Ondra (Kato) na 2. místě
a v jednošroubých tlačných jsem já sám také skončil na 2. místě.
Fotky jsou ve fotogalerii _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Naposledy upravil liberk dne út září 16, 2014 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
Zaslal: po září 15, 2014 8:47 pm Předmět:
Gratuluju všem! A posílám své osobní poděkování Katovi, který odvážně uhájil to 2. celkové místo ve vícešroubech! Nebýt jeho, tak by nebylo nic, protože jsem bohužel zvládl odjet jen dvě soutěže ze čtyř.
Kato díky moc (a příště s tebou zase počítám )! _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: po září 15, 2014 10:06 pm Předmět:
Ondro - není zač děkovat, docela jsem to tam zvojtil
Ale tvůj - dle zaslechnutého hovoru - zasloužený diplom ti předám při vrácení Cvalíka. ...ehm - dortík na obrázku výše je již z poloviny sežrán
Kluci blahopřeju ! Ono už jen nastoupit k jízdě v takovém počasí znamená kus odvahy a třeba já osobně si nedokážu představit, že bych vylezl z postele, natož někde čvachtal v tom studeným a mokrým. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Diplomy jsme dostali na papírové čtvrtce A4 s předtištěnou stavebnicí papírového remorkéru. Pokud máte vy nebo vaše děti chuť si jej složit, tak tady je odkaz:
Kdo by si chtěl přečíst článek a shlédnout nějaké jiné fotky (než moje tady) o poslední letošní soutěži TT v Panistávce, tak ať zavítá na stránky Tugtowingu:
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.