Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: ne leden 20, 2008 11:41 pm Předmět: Re: aa
pop napsal:
ZdeněkMKALKA napsal:
Gris napsal:
Tim trimem by se mela ovladat regulace rychlosti otaceni zadni vrtule zrejme. .
To je mě jasný, jen mě připadá, že to trimování nějak nefunguje, nebo je možná asi problém, že se to tlačítko musí stisknout tak 100x a né jen 10x, jak jsem to zkoušel. Ale pokud se to po stáhnutí plynu vyruší, jak píšeš, tak je to trimování v podstatě na pendrek.
v průběhu letu, jak klesají otáčky hlavního rotoru, tak se stejně zase začne vrtulník roztáčet, v podstatě se nedá nikdy vytrimovat tak, aby jen visel.
Ale dá. Po zapnutí to chce vystoupat do takové výšky, která činí střed výšek ve kterých se bude létat. Já vystoupám tak na cca 1,6 m (uroveň očí). Tam nekolikrát stisknu trim doprava (trimuji tak dlouho,než se vrtulníček přestane otáčet. pak už to jde samo. Pokud člověk udrží bez pohybu páčku plynu (vratná pružina je opruz ) tak se s ním dá i viset. Ještě je potřeba přihnout ocasní rotor a to tak aby osa motorku na straně vrtulky směřovala nahoru,vodorovně nebo dolů. Tím se docílí změny rychlosti kterou se vrtulníček bude pohybovat dopředu. jinak po nabit a opětovném letu je potřeba trimovat.Trimování se ovšem nezruší přistáním a opětovným startem.Pouze vypnutím.Po vytrimování do vybití baterie se dá vrtulníček skvěle ovládat,jen nemá sílu a plahočí se u země. _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: po březen 31, 2008 11:52 am Předmět:
Já sem rád, když ten svůj udržím ve vzduchu natož abych ještě po někom střílel. Buď sem lama a nejde mi to, nebo sem vyfasoval nějakej ztřeštěnej kousek.
Určitě se kus od kusu liší. Doma máme taky dva a jeden je hodňoučkej a s tím druhým je to boj. Asi záleží, jak je to různě dokřivený.
V sobotu na výstavišti myslím, že vrtulníčci, co se týká prodeje, jasně zvítězili, jen jsem se bavil, jak prodejci měli na předvádění vybraný kousky, co lítaly v podstatě sami a tím pádem se to zdálo být hrozně jednoduchý. _________________ kanál 65
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.