Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 29.5. 2007 Příspěvky: 2 Bydliště: Brno
Zaslal: st květen 30, 2007 6:41 pm Předmět:
Taky jsem nakonec namontoval na EG 480race, 400 permax moc netáhla a navíc stará původní vrtule nebyl žádnej zázrak.
Jak by se dala efektivně opravit promačkaná náběžka z EPP?
Napadla mě samolepící bílá folie. Skelná páska mi tam moc nesední a navíc to vypadá hrozně
Taky jsem nakonec namontoval na EG 480race, 400 permax moc netáhla a navíc stará původní vrtule nebyl žádnej zázrak.
Jak by se dala efektivně opravit promačkaná náběžka z EPP?
Napadla mě samolepící bílá folie. Skelná páska mi tam moc nesední a navíc to vypadá hrozně
jaa to už neoprvuji mam tak omlacene hrany že to je jedno ale to jetim že glidr je již za zenitem _________________ ... letadla a lodičky ...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 z 10
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.