Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 18.6. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: Bílý Kámen
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:50 pm Předmět: Easy fly
Tak sem se dneska rozhodl pro zálet. Všechno bylo mokré, proto sem vynechal zaklouzávání a rovnou plný plyn. Ve vzduchu se ukázalo, jak je éro neseřízený. Naštěstí sem to uřídil a docela pěkně si zalítal. Seřizovat budu, až bude pěkně. _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Easy fly (Dualsky XM3530) - létá
Bastl - hydroplán (mig 280) - už není
Extra 330 (BM 3130) - létá
Korál (mig 280) - plave
Zaslal: st červenec 11, 2007 3:39 pm Předmět:
Musím říct že miluju starty. S ladynou sem vždycky zápasil metr nad zemí, ale easy fly vyrazí k obloze pod úhlem 45°!!! Sice tak vydrží stoupat jen 5 -10 s, ale to stačí na to abych se dostal do 30metrů. Pak provádím stoupání pod úhlem 10° - 20°. Lopingy jdou dělat bez potlačení (s motorem), let na zádech pohoda, jenom ten výkrut musím procvičit. A musím říct že je nádhernej pocit, když vím, že si toho můžu hodně dovolit, ne jako s lady, kde sem měl problém udržovat stoupání. Škoda že mám kaput motor, zrovna teď je venku tak krásně _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Korál (mig 280) - plave
Zaslal: pá červenec 13, 2007 3:22 pm Předmět:
Začínám být mírně naštvaný. Už jsem musel řešit chybějící páčku od serva, tak sem zašel ke Kostkovi, kde půl hodiny hledal tu správnou, protože čínský serva jsou úlně jiný než ostatní. Po příchodu domů na mě páčka kterou jsem hledal koukala nevině z pod postele. Včera mi odešel motor. Po rozdělání jsem zjistil, že se vše v motoru různě hýbe a drátky k vinutí kompletně potrhaný. Takže pájka a trochu více lepidla a motor je jakž takž funkční. Při testu jsem zjistil že se šíleně hřeje. Bohužel přídavný chladící otvory nemůžu udělat, protože by motor byl moc odkrytý a hrozilo by, že se do něj něco dostane. Rozhodl jsem se, že to nebudu řešit. Budu zkrátka lítat tak dlouho, dokud to pude a když něco odejde, tak to vyměním za něco značkovýho. Jako u sky lady. _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Korál (mig 280) - plave
Bohužel, u těch číňanských věcí s tím musíš počítat. Konkrétně regul nebo přijímač jsou velmi často shit.... _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí....
Zaslal: pá červenec 13, 2007 6:31 pm Předmět:
Vladan napsal:
Bohužel, u těch číňanských věcí s tím musíš počítat. Konkrétně regul nebo přijímač jsou velmi často shit....
Tady je právě problém s reglem. O nějakém měkém startu motoru tady nemůže být řeč. Proto se to všechno urvalo. Přijímač je naštěstí značkovej. _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Korál (mig 280) - plave
Zaslal: st srpen 01, 2007 11:57 pm Předmět:
Tak, motor konečně odešel do věčných lovišť a já na nic nečekal a vyrazil za Kostkou pro XM 3530, aero naut 9×5 a parádní turbo kužel. Éro se změnilo k nepoznání, žene si to k obloze téměř kolmo. Jediný problém je, že serva křidélek jsou slabá a při vyšších rychlostech, nemají křidélka žádnou účinnost, což je dost nepříjemné, ale dá se to vydržet. Jen se nesmím necht unést výkonem motoru a létat pomalu. _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Korál (mig 280) - plave
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: čt srpen 02, 2007 7:53 am Předmět:
Eragon napsal:
Tak, motor konečně odešel do věčných lovišť a já na nic nečekal a vyrazil za Kostkou pro XM 3530, aero naut 9×5 a parádní turbo kužel. Éro se změnilo k nepoznání, žene si to k obloze téměř kolmo. Jediný problém je, že serva křidélek jsou slabá a při vyšších rychlostech, nemají křidélka žádnou účinnost, což je dost nepříjemné, ale dá se to vydržet. Jen se nesmím necht unést výkonem motoru a létat pomalu.
Dualsky je velmi slušná firma dá se říct že jak motory tak i regulátory jsou na velice dobré úrovni. Ať Ti to lítá pilote!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.