Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Easy fly

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektrovětroně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eragon
Mazák
Mazák

Registrace: 18.6. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 8:50 pm    Předmět: Easy fly Citovat

Tak sem se dneska rozhodl pro zálet. Všechno bylo mokré, proto sem vynechal zaklouzávání a rovnou plný plyn. Ve vzduchu se ukázalo, jak je éro neseřízený. Naštěstí sem to uřídil a docela pěkně si zalítal. Seřizovat budu, až bude pěkně.
Extra 330 (BM 3130) - létá
Korál (mig 280) - plave
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mak
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 3:24 pm    Předmět: Citovat

pekný vítej mezi vzduchoplavci kteří se dostávají do víšin
LUBOS
Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 3:30 pm    Předmět: Citovat

Zdrávím tě pilote a vidím,že se s tím NEPÁŘEŠ a tak to má být ,vzhůru do oblak Laughing
Eragon
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: st červenec 11, 2007 3:39 pm    Předmět: Citovat

Musím říct že miluju starty. S ladynou sem vždycky zápasil metr nad zemí, ale easy fly vyrazí k obloze pod úhlem 45°!!! Sice tak vydrží stoupat jen 5 -10 s, ale to stačí na to abych se dostal do 30metrů. Pak provádím stoupání pod úhlem 10° - 20°. Lopingy jdou dělat bez potlačení (s motorem), let na zádech pohoda, jenom ten výkrut musím procvičit. A musím říct že je nádhernej pocit, když vím, že si toho můžu hodně dovolit, ne jako s lady, kde sem měl problém udržovat stoupání. Škoda že mám kaput motor, zrovna teď je venku tak krásně Sad
Korál (mig 280) - plave
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Eragon
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 3:22 pm    Předmět: Citovat

Začínám být mírně naštvaný. Už jsem musel řešit chybějící páčku od serva, tak sem zašel ke Kostkovi, kde půl hodiny hledal tu správnou, protože čínský serva jsou úlně jiný než ostatní. Po příchodu domů na mě páčka kterou jsem hledal koukala nevině z pod postele. Včera mi odešel motor. Po rozdělání jsem zjistil, že se vše v motoru různě hýbe a drátky k vinutí kompletně potrhaný. Takže pájka a trochu více lepidla a motor je jakž takž funkční. Při testu jsem zjistil že se šíleně hřeje. Bohužel přídavný chladící otvory nemůžu udělat, protože by motor byl moc odkrytý a hrozilo by, že se do něj něco dostane. Rozhodl jsem se, že to nebudu řešit. Budu zkrátka lítat tak dlouho, dokud to pude a když něco odejde, tak to vyměním za něco značkovýho. Jako u sky lady. Confused
Korál (mig 280) - plave
Vladan
Mazák
Mazák

Registrace: 1.12. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 6:14 pm    Předmět: Citovat

Bohužel, u těch číňanských věcí s tím musíš počítat. Konkrétně regul nebo přijímač jsou velmi často shit.... Crying or Very sad
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Eragon
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 6:31 pm    Předmět: Citovat

Vladan napsal:
Bohužel, u těch číňanských věcí s tím musíš počítat. Konkrétně regul nebo přijímač jsou velmi často shit.... Crying or Very sad
Tady je právě problém s reglem. O nějakém měkém startu motoru tady nemůže být řeč. Proto se to všechno urvalo. Přijímač je naštěstí značkovej.
Korál (mig 280) - plave
Eragon
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 11:57 pm    Předmět: Citovat

Tak, motor konečně odešel do věčných lovišť a já na nic nečekal a vyrazil za Kostkou pro XM 3530, aero naut 9×5 a parádní turbo kužel. Éro se změnilo k nepoznání, žene si to k obloze téměř kolmo. Jediný problém je, že serva křidélek jsou slabá a při vyšších rychlostech, nemají křidélka žádnou účinnost, což je dost nepříjemné, ale dá se to vydržet. Jen se nesmím necht unést výkonem motoru a létat pomalu.
Korál (mig 280) - plave
Jarda
Mazák
Mazák

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 7:53 am    Předmět: Citovat

Eragon napsal:
Tak, motor konečně odešel do věčných lovišť a já na nic nečekal a vyrazil za Kostkou pro XM 3530, aero naut 9×5 a parádní turbo kužel. Éro se změnilo k nepoznání, žene si to k obloze téměř kolmo. Jediný problém je, že serva křidélek jsou slabá a při vyšších rychlostech, nemají křidélka žádnou účinnost, což je dost nepříjemné, ale dá se to vydržet. Jen se nesmím necht unést výkonem motoru a létat pomalu.
Dualsky je velmi slušná firma dá se říct že jak motory tak i regulátory jsou na velice dobré úrovni. Ať Ti to lítá pilote!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektrovětroně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: