| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2007 10:31 pm Předmět: Java |
|
|
Tak sem si poridil Javu a dneska sem to dal do kupy. Akorat jak Vita poznamenal, ty tahla nesmi byt takhle venku? Jestli ne, tak to budu muset jeste prekopat
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 12:05 am Předmět: |
|
|
| V pravidlech to asi nebude, ale určitě budou praktičtější schovaná táhla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2007 7:31 am Předmět: Re: Java |
|
|
| Sivi napsal: | Tak sem si poridil Javu a dneska sem to dal do kupy. Akorat jak Vita poznamenal, ty tahla nesmi byt takhle venku? Jestli ne, tak to budu muset jeste prekopat
|
Schovaná táhla mají tu výhodu, že při kombatu minimalizuješ množství dílů, které se dají při srážce s jiným strojem urazit, či ohnout.
Ale klidně to tak nech. Pokud už jsi to nepojal hned od začátku jako plně skryté ovládání, tak předělávat to je škoda práce.
Viděl jsem už hodně kombatových strojů, co to měly takto venku a taky se dlooooooouho nic nedělo, až jednou ... no a pak to buď předěláš, nebo se smíříš s tím, že to jednou za čas opravíš.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
Sivi maš komplet javu nebo sis dela nektere veci sam ? ptam se kvuli tem ušim naboku přijdou mi hrozne vysoké a u kombatiu asi dost zranitelné _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | Sivi maš komplet javu nebo sis dela nektere veci sam ? ptam se kvuli tem ušim naboku přijdou mi hrozne vysoké a u kombatiu asi dost zranitelné |
Mam komplet.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: ne prosinec 16, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
| Na té fotce jsou asi jen špatně nasazený ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

Registrace: 12.1. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: BOSKOVICE
|
Zaslal: út leden 22, 2008 3:39 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem JAVU a při kontrole těžiště mi vychází dovážit 100g na předek . Je to normální , nebo je někde chyba? Čím a jak jste lepily směrovky , jaksi mi to ničím nechce držet . Nebyl by nějaký fígl? _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

|
Zaslal: út leden 22, 2008 4:12 pm Předmět: |
|
|
| xray1 napsal: | Koupil jsem JAVU a při kontrole těžiště mi vychází dovážit 100g na předek . Je to normální , nebo je někde chyba? Čím a jak jste lepily směrovky , jaksi mi to ničím nechce držet . Nebyl by nějaký fígl? |
Zalezi co mas za vybavu a jak moc dopredu si dal serva. Ja dovazovat musel asi 15g. Kolik mas celkovou hmotnost modelu? Jinak smerovky sem lepil vice mene podle navodu co posilal jemo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
Jdu to zvážit , abych nekecal a pak to sem hodím. _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
Takže , váha vyšla 550g
Serva 2*HS-51
Přijímač JETTI Rex 5 plus
Aku. 4.článek 1000mAh _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ještě jeden dotaz . Když jsem to křídlo kupoval tak jsem se ptal jestli ho potáhnout nebo ne ? Bylo mi řečeno že ne , žeje potom model moc rychlý. Tak se ještě ptám tady . Upozorňuji že jsem začátečník , tak bych to s tou rychlostí nepřeháněl , ale na druhé straně si myslím že potažené křídlo je přecejen odolnější , což budu určitě potřebovat.  _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
4komar Nováček

Registrace: 20.1. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: út leden 22, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
to je pohoda moje Tornádo XX hmotí 500g ale pořádně jsem mu naložil jsou v něm 1700 a standarty jo a eště jak jsi říkal s těma táhlama tak já to dělám osvědčenou fintou jako u F3F ér a nečumí nic co by se dalo urazit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: út leden 22, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
| xray1 napsal: | Ještě jeden dotaz . Když jsem to křídlo kupoval tak jsem se ptal jestli ho potáhnout nebo ne ? Bylo mi řečeno že ne , žeje potom model moc rychlý. Tak se ještě ptám tady . Upozorňuji že jsem začátečník , tak bych to s tou rychlostí nepřeháněl , ale na druhé straně si myslím že potažené křídlo je přecejen odolnější , což budu určitě potřebovat.  |
ja myslim že by si ho mnel potahnout o rychlostito neni ta se lehko na svahu koriguje tim že letiš protivetru takže se rychlosti neboj a spevneni pro začatek je velmi duležité _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 22, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Určitě potáhnout izolepou, nebo fólií - je to mimo jiné i ochrana křídla. |
|