| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martas Mazák

Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | Sivi napsal: | No ja nevim, ale kazdej ma neco Mne to proste bavi litat na rychlosti, z vetronu sem uz vyrostl  | Nechci ti nejak extremne odporovat ale krom stihaček v modelařine tušim nejrychleji letaji nektere tipy vetronu myslim že i kdyby ses posral tak to co delaji na obloze Simby se svima čoudama nemaš šanci |
jóóóó´... Pravdu má ten chlapec Já v sobotu zatopil brilliantovi (elektra) poprvé na plno a posral jsem se já...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 10:39 am Předmět: |
|
|
pokud si ani ty ani letadlo za letu nemnenili geometriji křídel tak jeto supéér ne ? _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
| Martas napsal: |
jóóóó´... Pravdu má ten chlapec Já v sobotu zatopil brilliantovi (elektra) poprvé na plno a posral jsem se já...  | Pěkně Marťas!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
No ale, podle me pletete jablka z hruskama, jelikoz ja vetrone fakt nechci. A navic kdyz si spocitam porizovaci naklady, tak abych mel vykon v elektre jako ve 4ccm spalovaku, tak sem s cenou uplne nekde jinde zejo ale vecna debata. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá únor 15, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
Sivi Ty to prostě nechápeš. My si z Tebe přece vůbec neděláme srandu, vůbec Tě nenutíme do větroňů a už vůbec ne do elekter. Prostě respektujem jak lítáš a s čím lítáš a ty drobný žertíky nám odpusť, to přece k dobré partě patří ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: pá únor 15, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | Sivi Ty to prostě nechápeš. My si z Tebe přece vůbec neděláme srandu, vůbec Tě nenutíme do větroňů a už vůbec ne do elekter. Prostě respektujem jak lítáš a s čím lítáš a ty drobný žertíky nám odpusť, to přece k dobré partě patří ne?  |
Tak tak, já například mám k vám spalomotoro letcům tichý až elektro tichý nejvíce však bezmotorotichý respekt...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: so únor 16, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
Ještě mě napadlo, ale seriozně - SIVI, když tak zbožňuješ rychlý modely... Jsem šťastným majitelem tohohle kousku
http://www.icare-rc.com/blade_2.htm zejména zajímavé je to VIDEO. Můžeme domluvit spolupráci nemám moc jasno co s tím (neosazeno), ale něco rychlejšího se moc nevyskytuje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: so únor 16, 2008 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Martas napsal: | Ještě mě napadlo, ale seriozně - SIVI, když tak zbožňuješ rychlý modely... Jsem šťastným majitelem tohohle kousku
http://www.icare-rc.com/blade_2.htm zejména zajímavé je to VIDEO. Můžeme domluvit spolupráci nemám moc jasno co s tím (neosazeno), ale něco rychlejšího se moc nevyskytuje  |
Nechapu moc prispevek.. Ale koukal sem na odkaz a ono to stoji 800 USD? :-O Jinak je to elektro a do toho prave nejdu, viz nakej prispevek vys. Kdybych mel penize tak mozna  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: so únor 16, 2008 9:09 pm Předmět: |
|
|
No stojí... Ale já to získal po haluzi a je mi to líto pověsit na zeď jako dekoraci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bolekkrutor Mazák

Registrace: 8.12. 2007 Příspěvky: 163 Bydliště: Brno
|
Zaslal: ne únor 17, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
na svah s tím...  _________________ svahák,který není schopný proletět šípkovým keřem a bez poškození pokračovat v letu,není svahák... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|