Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Arrow
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Pohon na spalovací motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martas
Mazák
Mazák

Registrace: 21.10. 2007

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 9:51 am    Předmět: Citovat

Mak napsal:
Sivi napsal:
No ja nevim, ale kazdej ma neco Wink Mne to proste bavi litat na rychlosti, z vetronu sem uz vyrostl Twisted Evil
Nechci ti nejak extremne odporovat ale krom stihaček v modelařine tušim nejrychleji letaji nektere tipy vetronu myslim že i kdyby ses posral tak to co delaji na obloze Simby se svima čoudama nemaš šanci

Laughing Laughing Laughing jóóóó´... Pravdu má ten chlapec Laughing Já v sobotu zatopil brilliantovi (elektra) poprvé na plno a posral jsem se já... Embarassed
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Mak
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 10:39 am    Předmět: Citovat

pokud si ani ty ani letadlo za letu nemnenili geometriji křídel tak jeto supéér ne ?
Jarda
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 10:48 am    Předmět: Citovat

Martas napsal:

Laughing Laughing Laughing jóóóó´... Pravdu má ten chlapec Laughing Já v sobotu zatopil brilliantovi (elektra) poprvé na plno a posral jsem se já... Embarassed
Pěkně Marťas! hüpfend lachen applaus
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Sivi
Mazák
Mazák

Registrace: 10.1. 2007

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 4:29 pm    Předmět: Citovat

No ale, podle me pletete jablka z hruskama, jelikoz ja vetrone fakt nechci. A navic kdyz si spocitam porizovaci naklady, tak abych mel vykon v elektre jako ve 4ccm spalovaku, tak sem s cenou uplne nekde jinde zejo Wink ale vecna debata.
Jarda
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 6:21 pm    Předmět: Citovat

Sivi Ty to prostě nechápeš. My si z Tebe přece vůbec neděláme srandu, vůbec Tě nenutíme do větroňů a už vůbec ne do elekter. Prostě respektujem jak lítáš a s čím lítáš a ty drobný žertíky nám odpusť, to přece k dobré partě patří ne? Wink engel
Martas
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: pá únor 15, 2008 10:27 pm    Předmět: Citovat

Jarda napsal:
Sivi Ty to prostě nechápeš. My si z Tebe přece vůbec neděláme srandu, vůbec Tě nenutíme do větroňů a už vůbec ne do elekter. Prostě respektujem jak lítáš a s čím lítáš a ty drobný žertíky nám odpusť, to přece k dobré partě patří ne? Wink engel

Tak tak, já například mám k vám spalomotoro letcům tichý až elektro tichý nejvíce však bezmotorotichý respekt... Cool
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Martas
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 8:44 pm    Předmět: Citovat

Ještě mě napadlo, ale seriozně - SIVI, když tak zbožňuješ rychlý modely... Jsem šťastným majitelem tohohle kousku
http://www.icare-rc.com/blade_2.htm zejména zajímavé je to VIDEO. Můžeme domluvit spolupráci nemám moc jasno co s tím (neosazeno), ale něco rychlejšího se moc nevyskytuje Cool
Sivi
Mazák
Mazák

Registrace: 10.1. 2007

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 8:51 pm    Předmět: Citovat

Martas napsal:
Ještě mě napadlo, ale seriozně - SIVI, když tak zbožňuješ rychlý modely... Jsem šťastným majitelem tohohle kousku
http://www.icare-rc.com/blade_2.htm zejména zajímavé je to VIDEO. Můžeme domluvit spolupráci nemám moc jasno co s tím (neosazeno), ale něco rychlejšího se moc nevyskytuje Cool

Nechapu moc prispevek.. Ale koukal sem na odkaz a ono to stoji 800 USD? :-O Jinak je to elektro a do toho prave nejdu, viz nakej prispevek vys. Kdybych mel penize tak mozna Smile
Martas
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2008 9:09 pm    Předmět: Citovat

No stojí... Ale já to získal po haluzi a je mi to líto pověsit na zeď jako dekoraci Laughing
bolekkrutor
Mazák
Mazák

Registrace: 8.12. 2007

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2008 10:30 am    Předmět: Citovat

na svah s tím... Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Pohon na spalovací motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejít na: