Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: ne září 20, 2009 1:01 pm Předmět: PILATUS B4
Dnes časně ráno , byl proveden na obvyklém letišti zálet mého "malého" nového drobečka , který se neobešel bez obvyklých záletových nervních potíží kdy jsem srdíčko cítil až v krku.Muselo to všechno proběhnout ráz na ráz .Jak bych začal přemýšlet jak je to velké éro asi bych to odložil.Po ověření všech funkcí jsem Pilatuse z rozběhem pod plným " elektrickým plynem " posadil do vzduchu a motor A4120 a 5 x LiFe zapracovaly jak se očekávalo a během 20 vteřin byl ve 100 metrech a to jsem musel během vzletu snížit výkon motoru ,protože ho má nadbytek.Po vytrimování vodorovného letu se i příčné vyvážení jevilo dobré (v levé polovině křídla dováženo 15g.viz čl. Hangár) se let jevíl klidný a pohodový .Pilatus B4 při přistání má opravdu malé opadání, tak že jsem se opět prošel až na konec letiště i když je vybaven štěrbinovými brzdami , ty jsem si při prvním přistání nedovolil vysunout. Nevěděl jsem jak se éro zachová a ještě tak nízko nad zemí.Po úpravě těžiště posunutím baterii dopředu jsem dal druhý let a před přistáním ve větší výšce vysunul na zkoušku brzdy jen na první polohu povysunuté na polovinu a éro se zpomalilo a začalo klonit nosem dolů tak jsem výškovým kormidlem podrovnal a fakt to dobře brzdí a rychle vytrácí výšku.Přistání bylo kratší, ale stejně jsem se prošel.Jelikož opravdu na mixování letových funkcí nejsem moc odborník přenechám toto doladění na zkušeného klubového elektronika Ondru , který mě pomáhal zkrotit MDM FOXE.Říká se 3x a dost,tak jsem dal ještě jeden let a to nejdelší, nádherně to nosilo a mě se nechtělo dolů tak jsem zapoměl na kapacitu LiFeček až jsem si je vyvrtěl . Na závěr můžu konstatovat , že Pilatus B4 je éro ,které se mě líbí vzhledově a letové vlastnosti jsou nezáludné ale to neznamená že by to bylo letadlo pro začátečníka . Nic nelétá "samo", proto vždy ve sřehu. Fotky dodá můj editor _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Gratuluji k záletu ! (ale potvora neřekne, že jde zalítat ). Tož hlavně že jsi spokojenej. Doufám, že na další lety nás "pozveš" _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
on se stim rad skovava to višplne date nejsou moc vhledne
jinak Gratulace jak tobe tak pilotovy v kabince !! je videt že tohle zvladne ovladat i dite _________________ ... letadla a lodičky ...
LUBOS "... a napravím to ...."
To doufám, na to éro jsem fakt zvědavej
MAK "... je videt ľe tohle zvladne ovladat i dite ...."
Pěknej pilot, jen což, ale chtělo by to po vzoru slovenských lodičkářů nějaké "holé" baby ! _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Už jsem fakt jen na letadla a dědek už jsem taky a o holé babě se mě někdy zdává hihi tu bych do letadla nedal bych ji vysvětlil pilotáž tak velkého éra . _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Včera proběhly za pěkného odpoledne na obvyklém letišti další seznamovací lety s Pilatusem .Po nastavení přistávací konfigurace tzn. brzdící štíty a výškové kormidlo jsem se po druhém nastavení i trefil s přistáním do vysekané části letiště.Výkon motoru A4120 , to je úplná bomba ve 100metrech na plný "plyn" je během chvilky.Podvozek zatím taky vydržel i tvrdší bouchnutí o zem i když jsem čekal kolečko zastrčené v trupu hihi no snad se to nestane.Pravděpodobně objednám další sadu 5s Liféček .Jinak Pop včera málem nechal ve vzduchu podvozek na závadu se přišlo ale včas při pravidelné předletové kontrole a trošku se mu začoudilo z nabiječe.Při konstatování "je poněm" mrknul na nožovou pojistku ,která byla vpořádku ale byla célá zalitá kalafunou ,chiňani při sestavování nabiječe nešetřili .Po očištění kontaktů pojistky nabiječ OŽIL hihi. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Tak jsem dnes po dlouhé době nabral odvahu a do těch 5m/s SZ oprášil Pilatuse B4 a vyrazil na obvyklé letiště.Na letišti jsem udiveně koukal na stan se dvěma pořádnýma hafanama, postavený na konci přistávací dráhy přesně uprostřed.Stan obývá nějaká paní a nějaká éra a nadej bože nouzové přistání nějakého pořádného éra jí vůbec asi nevzrušuje ,(nebo že by JO ?) .Strach mě nedovolil se jen přiblížit .Dal jsem tři starty a parádně to nosilo a kolega "hotliner" který má to rychlé ero s kolmým startem (kdo tam chodí tak ví kdo to je)si taky liboval.Tentokrát jsem kameru namontoval na Pilatuse a natočil okolí a "hnuj" z větší výšky.Přistání kolmo na dráhu díky upravenému poli zvítězila dráha 2:1,pozdě zasunuté brzdy, to bylo to pole hihi. Jinak spokojenost a votomtojekuafix. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Tak dnes bylo namontován do Pilatuse B4 , Mvario Duplex a odzkoušeno za pomocí Popa a to jsem čuměl, jak vysoko se dá nastoupat ale je pravda , že pokukování po displeji Jetiboxu je fakt dost riskantní. Pohyb očí z oblohy kde sledujete éro (výška 420m což dnes bylo) na displej a zpět mě dvakrát pěkně zamrazilo ero jsem hned neviděl a strach už mě nedovolil nastoupat znovu tak vysoko.Funguje to dobře , klesání signál dlouhé pípání,stoupání krátké pípání . Jsou tam ještě různá nastavení ke kterým jsme se nedostali.Polítání super. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.