| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Elektro Trenér Q vs. Easy Glider |
| Elektro Trenér Q |
|
0% |
[ 0 ] |
| Easy Glider |
|
100% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 8 |
|
| Autor |
Zpráva |
Dafid Mazák

Registrace: 19.8. 2007 Příspěvky: 73 Bydliště: Dubňany
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 3:00 pm Předmět: Elektro Trenér Q vs. Easy Glider |
|
|
Dobrý den
Tak nějak nevím pro které se rozhodnout Můžete prosím napsat nějake Vaše postřehy, plusy a mínusy? Dosud poletuju s Easy Star a ikdyz na ( káču) nedám dopustit chci jít trochu dál,výš,křidelka krotit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Pokud chceš jak říkáš "dál a výš" tak určitě EG mám obě zmíněná letadla a je to neporovnatelné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dafid Mazák

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | Pokud chceš jak říkáš "dál a výš" tak určitě EG mám obě zmíněná letadla a je to neporovnatelné. |
v čem jsou výhody trenera? a nebo jinak, v čem je jiný než EG? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Trenér s Q křídlem je vysloveně nestabilní letadlo a na nějaký dál a výš to není, je to o tom lítat akrobacii v podstatě blízko sebe. Glider je větroň, kterej když se vybaví stříďákem umí být slušně svižnej celkem slušně obratnej a dá se s ním lítat termika i na svahu, je prostě univerzálnější a usnadňuje přechod na další "dospělejší" éra. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | Trenér s Q křídlem je vysloveně nestabilní letadlo a na nějaký dál a výš to není, je to o tom lítat akrobacii v podstatě blízko sebe. Glider je větroň, kterej když se vybaví stříďákem umí být slušně svižnej celkem slušně obratnej a dá se s ním lítat termika i na svahu, je prostě univerzálnější a usnadňuje přechod na další "dospělejší" éra. |
no, můj q-trenér zas tak nestabilní není . Ale pokud je otázka postavená Q-trenér nebo Glider, tak Glider. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dafid Mazák

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Tak je rozhodnuto,zítra se jede nakupovat EG
Vím že už je to tady nejmín 100X ,ale i přesto se zeptam
Mám koupit EG ectric nebo radeji větroň a za ušetřené penízky koupit např. motor 480 RACE,sklopnou vrtuli Graupner 250/200 ? A nebo šáhnout hloběji a rovnou motor sřídavý ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: út srpen 21, 2007 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Pokud chceš ušetřit tak kup Arcuse a rovnou stříďák. Typově je shodnej s EG a nemusíš při zástavbě motoru dělat žádné zésadní úpravy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rohe Mazák

Registrace: 4.6. 2007 Příspěvky: 133 Bydliště: Sokolov
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
Tohle je asi hezký ero, ale sou s tím problémy, všechno pomalu a jistě odchazí a nejsou náhradní věci na něj. Ale je to jen věc názoru.  _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=48
+ PicooZ Sky Challenger |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
| rohe napsal: |
Tohle je asi hezký ero, ale sou s tím problémy, všechno pomalu a jistě odchazí a nejsou náhradní věci na něj. Ale je to jen věc názoru.  |
co tam odchází ? žeby upadlykřidélka ?  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dafid Mazák

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 7:59 am Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | Pokud chceš ušetřit tak kup Arcuse a rovnou stříďák. Typově je shodnej s EG a nemusíš při zástavbě motoru dělat žádné zésadní úpravy. |
Nemám na mysli moc šetřit.Pokud koupím EG el. a vím že dám rovnů jiný motor,není potom opravdu vhodnější koupt EG větroň a 400.- rozdílu radeji přidat např. za regulator? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
| Ona to nemusí být marná volba ale nevím jak je dělanej EG větroň, hlavně jeho čumák a jestli má pod křídlem prostor pro baterky a tím pádem se může stát, že si hodně zamodelaříš než tam dostaneš pohon a baterky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dafid Mazák

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 8:14 am Předmět: |
|
|
| Asi bude nejlepší mrknut na prodejně. Dnes se chystám do Brna vše potřebné nakoupit,jen nevím o jiné modelářské prodejně než Reichard a tam nemají motor pro ktery sem se rozhodl Dualsky XM3530 ( no spíš ještě nerozhodl). Možete poradit kde v Brně nakoupit vše potřebné? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rohe Mazák

Registrace: 4.6. 2007 Příspěvky: 133 Bydliště: Sokolov
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | rohe napsal: |
Tohle je asi hezký ero, ale sou s tím problémy, všechno pomalu a jistě odchazí a nejsou náhradní věci na něj. Ale je to jen věc názoru.  |
co tam odchází ? žeby upadlykřidélka ?  |
Prej odchází regulátory a serva, a je to všechno strašně zbastlený, já vím, že zkušenejším modelářům to nebude dělat problémy, ale co začátečník....a je mi to teď stejně jedno. Mám EGE a jsem spokojený!  _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=48
+ PicooZ Sky Challenger |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: st srpen 22, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
| V Brně je ještě JR models, Reichard má prodejnu i na Grohově ulici to je nedaleko JR models, potom Barták potom RS modellsport a v OD Vágner na České víc jich asi není. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|