Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: po březen 31, 2008 9:32 pm Předmět: Sky Limbo s 2.5ccm OS max
Zdravím, chtěl bych poprosit o radu jakou dát vrtuli na výše uvedený motor který je na éru s rozpětím 950 mm(akrobatický hornoplošník od Hirobo s dvoukolovým podvozkem) a startovní váze cca 1300g. Mám tam ted vrtuli APC 8x4 a dobře a rychle to s ní lítá ale ty starty jsou hrozně váhavé a pomalé. Rozběh to má cca 15 až 20 m a je to fakt horor o nervy než se to odlepí z trávy.Koloa jsem tam ted dfal průměr 70 mm. Pradil by jste mi někdo jakou tam dát vrtuli pro zvýšení tahu? Větší průměr a menší stoupání anebo obráceně? Děkuji za rady. _________________ Cap 232 obr ZDZ 80
Ultimate 1400 12.7 MVVS
Jojo 10 ASP
Jojo 7.5 MVVS
Lancair
ZOOM 4U
Vetsi tah a pomalejsi let je opravdu vetsi prumer a mensi stoupani, ale nevim jestli je to v tomhle pripade mozny.. Vrtule 9x3 se tusim nedela.. Ja bych to nechal jak to je. Start nemusi byt ze 3 metru.. Pokud chces vetsi tah tak jedine silnejsi motor.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: út duben 01, 2008 8:18 am Předmět:
No pokud mas stovku navic, zkus koupit devitipalcovku s co nejmensim stoupanim, co sezenes, bud na tri nebo na ctyri. A zkus to nasadit, jestli pujde vyladit motor (tzn jestli to utahne). Ja ted taky laboruju s vrtulema a v podstate jinou moznost nez pokus-omyl nemam a nemas. Zjednodusit a zlevnit to muze jen pujceni par vrtuli od kamaradu, jinak to budes muset kupovat s tim, ze ti mozna nejaka ta nepouzitelna vrtule zbyde... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.