Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: út listopad 27, 2012 12:21 pm Předmět: JETIBOX
Zvídavý dotaz.Umí JETIBOX ( Duplex) nastavit servo aby na jednu polohu šlo pomalu a zpět do výchozí polohy se vracelo rychle ?Nevím ,neumím dejte radu piloti i nepiloti . . Příklad, pomalu vztlakové klapky dolů a v případě průšvihu opět ale rychle zpět. Tak jsem to myslel _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Mám obavu, že ten zpomalovač z RC servisu ale bude pomalej tam i zpět. Já tohle řeším letovými režimy a můžu si nastavit i rychlost přeběhu. Asi i pro každý směr zvlášť. Tohle bohužel tvoje MX-16s neumí. A nejspíš by šlo u mě vypnout letový režim něčím jiným a tím pádem by to pak zpět nešlo pomalu, ale náhle. Nemám to ještě moc naštudovaný. Nicméně se furt bavím o T8FG a ne o tvém rádiu.
Taky nevím, na co to chceš použít. Pokud na klapky, tak by ten rychlý přebeh nebyl zrovna nejlepší a moc bych ti ho nedoporučoval. Při tom náhlém narovnání se ti éro propadne a jestli bude blízko země .... _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Nastavitelnou časovou změnu mezi -100% a +100% umí jen ta vyšší třída vysílačů ( a výborný SW u Turnigy 9 ). A to dost z těch lepších neumí rozdílně mezi -100%, nulou a +100%. S velkou pravděpodobností ( už si to přesně nevzpomínám ) to umí jiná "šestnáctka" - ta od Jeti. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: st listopad 28, 2012 8:18 am Předmět:
Rekl bych, ze se budes muset spokojit s pomalym tam a pomalym zpet. To prece na nasi 16 umi ty letove rezimy. A jak psal Liberk, bude to i lepsi. Vsak vyzkousis to v bezpecne vysce a jak doladis, pak uz by to nemel byt problem a pomale zmeny nad zemi pri pristavani budou lepsi. _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Registrace: 2.1. 2007 Příspěvky: 379 Bydliště: Brno - Slatina
Zaslal: st listopad 28, 2012 9:55 am Předmět:
Brzdič je zde:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8863
Jeden vstup + tři výstupy. Jeden z nich má možnost reverzu (jeden trimr). Další dva trimry slouží k nastavení rychlosti tam a zpět. Na klapky je to OK. _________________ Space Walker 210cm + ROTO 25V; DHC-1 Chipmunk 203cm + Saito FG30, Carbon Cub RCGF 21 twin, Christen Husky NGH 17, Li.P 15 Diana
F3K Destiny, EFX Racer, Tundra, Micro Tundra, FMS Fox, ASW28, Phoenix V2,
Vosa, Kolchozník
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: čt listopad 29, 2012 1:36 pm Předmět:
Zitra? To jsi zvolil nejake expres dodani? Me to od nich chodi 14 dni... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Tak ten je fakt parádní, je to moc fajn volba, atraktivní letadýlko. Jen mi připadá na rozpětí 1640 mm trochu těžkej, chtělo by to tak do 1.8 kg. Ale má to zase celou odtokovku funkční, takže se tam dá vyblbnout s rádiem.
p.s.: ten oranžový je taky moc hezkej ! _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
jj, souhlas. Móc pěknej modýlek. Přes zimu ho vyšperkuj a na jaře jdem zalítávat. Nebo ještě v zimě ? _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.