| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
radek Pokročilý

Registrace: 9.2. 2008 Příspěvky: 32 Bydliště: Kroměříž
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
|
Zaslal: st březen 05, 2008 10:16 am Předmět: aa |
|
|
Ja ji mam, kdyz nezapomenu mrknu se do navodu, ale myslim ze ano. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radek Pokročilý

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 9:02 am Předmět: |
|
|
| radek napsal: | | Díky kluci....Lipolky už mě začínají pěkně srát....sotva polítáš, už zase hodinu nabíjíš...děs. |
Proto lítám s čudákama (a taky proto, že na elektriku nemám dost financí). _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 11:39 am Předmět: |
|
|
| radek napsal: | | Díky kluci....Lipolky už mě začínají pěkně srát....sotva polítáš, už zase hodinu nabíjíš...děs. |
| ZdeněkMKALKA napsal: | Proto lítám s čudákama (a taky proto, že na elektriku nemám dost financí). |
Aj aj, to zas bude mela  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
| jemo napsal: | Aj aj, to zas bude mela  |
Už mlčím, už mlčím... _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: čt březen 06, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
| jemo napsal: | | radek napsal: | | Díky kluci....Lipolky už mě začínají pěkně srát....sotva polítáš, už zase hodinu nabíjíš...děs. |
| ZdeněkMKALKA napsal: | Proto lítám s čudákama (a taky proto, že na elektriku nemám dost financí). |
Aj aj, to zas bude mela  |
nebude, tady extremisti nejsou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radek Pokročilý

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
O čuďácích taky přemýšlím, ale do těch mojich prcků s polystyrenu mě to nějak neštymuje ale na skříni mám ještě z dob dvacetinek stoh balzy...možná něco zmaketuju, brácha přechází na čuďáky, v sobotu jedem do Liberca pro Z-50 dva metry motor ZDZ 40, nemáme žádnou zkušenost, tak to bude srandy kopec. Jak říká bratr "hele, natankuju a půl hodiny trénuju"....žádných 5minut a pikovat na okruh.. _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=203&amode= |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
| hm, tak na ten půlhodinový trénink bych se zašel podívat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
radek Pokročilý

|
Zaslal: čt březen 06, 2008 10:55 pm Předmět: |
|
|
| Bratr je talent od přírody, lítá teprve půl roku a je schopnej lítat výkruty v kruhu, až mě to štve, já lítám odjakživa a pořád je pro mě každý přistání malý dobrodružství, brácha to chytl do ruky a od prvního letu to vypadalo že lítá aspoň 15 let pětkrát deně.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michaelis Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 8:13 am Předmět: |
|
|
No Pop narazel na to, ze pul hodky ve vzduchu nevydrzi beznej cudak s beznou nadrzi... Ale je fakt, ze pristani a natankovani muze byt otazkou minuty... Takze se da litat treba 5 hodin s kopou mezipristani, ktera se daji taky pocitat do treninku
Jo a kolik je brachovi a kolik je tobe? (delam si soukromy pruzkum o schopnosti ucit se packovat v zavislosti na veku) _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:12 am Předmět: |
|
|
| Michaelis napsal: | | (delam si soukromy pruzkum o schopnosti ucit se packovat v zavislosti na veku) |
To je taky zajímavé téma, ale myslím si, že na věku moc nezáleží (teda, pokud Ti není 70). Teda vlastně záleží, protože já mám určitě jiné povinnosti a s tím souvisí i čas na lítání, než třeba můj syn, který může, pokud je hezky, v podstatě lítat každý den a když je hnusně, tak sedí u simulátoru. A vo tom to je. _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michaelis Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:43 am Předmět: |
|
|
No mas urcite pravdu, ze toto je velky faktor, ktery je nutno zohlednit. Ale myslim, ze je jednim ze tri, dalsi dva jsou vlohy (obecne motoricke schopnosti a prostorova orientace) a vek (neb vekem se nase schopnost ucit se a ziskavat nove motoricke dovednosti preci jen zhorsuje).
Porad davam v okoli k dobru jeden muj zazitek: kdyz jsem se zacal porozhlizet po heli, tak se mne v JR (asi Evzen, ted uz si to nepamatuju tak presne, neb se mi tehdy zatmelo pred ocima ) zeptal, kolik mi je roku, a kdyz zjistil, ze pres 30, tak suse poznamenal, ze vrcholove 3D uz z toho nebude, ale ze si politam
Kdyz pustis za knipl male decko, za par mesicu lita akrobacku, ke ktere se stejnou intenzitu vycviku pri stejnem talentu dostanu za par let, to nepocitam, ze rozbiju vice modelu nez on... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá březen 07, 2008 9:45 am Předmět: |
|
|
| Michaelis napsal: | | No Pop narazel na to, ze pul hodky ve vzduchu nevydrzi beznej cudak s beznou nadrzi... |
to taky, ale nedokážu si představit půl hodiny v kuse páčkovat akrobata do smysluplných obratů. Moje schopnost soustředění klesá po pěti minutách a končí po deseti, pak už se jen plácám v luftě ( a stejně musím přistát na dobíjení ) ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|