| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nero150 Nováček

Registrace: 4.6. 2009 Příspěvky: 2
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 5:03 pm Předmět: bellanca 480 regulator |
|
|
zdravim vas pani
potrebujem pomoct mam pozicanu hore spominanu bellancu 480 a odisiel mi tam regulator respektvi tam bol vadny jeden smd odpor tak som to dal kamaratovi ci by to vedel zistit aky tam ma ist a povedal ze nieje problem ze ma teraz dost roboty ale tak do tyzdna sa natopozrie ze sa mu mam ozvat... tak som sa mu po tyzdni ozval a povedal mi ze ho stratil respektive ho nevie najst... a tak sa chlapi obraciam na vas ci by ste nhodou nemali schemu tohto regulatora lebo to lietadlo by som uz potreboval vratit a on ma asi zabije... tak vas prosim ci nema niekto schemu alebo by ju niekto nevedel urobit... ja som uz na googli stravil dva dni a dve noci ale nic som nenasiel.. fakt vas uprimne ziadam ci by ste by mi nemohli pomoct prosiiim vas... ja som nasiel akurat nejake nahrady za 1600 a viac korun a to nechcem tolko davat.. a suciastky mam takmer zadarmo tak by to bolo pre mna lepsie takto... prosiiim vas pomozte mi som zufaly Crying or Very sad |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
obavam se že to bude činskej regul a natakovej šrot asi nikdo planek nema ale určite se da najit nekde na bazarech pajšl z podobných letadel za par haleřu tam bych se optal kdo nabídne  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nero150 Nováček

Registrace: 4.6. 2009 Příspěvky: 2
|
Zaslal: čt červen 04, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
nemusi byt schema presne na takyto tip ide mi o to aby ten regulator spolupracoval s tou bellancou to je jedno aky to bude... este raz diky moc..
EDIT: v PC som nasiel foto stareho regulatora vyzera takto
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shortsword Mazák

Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
Znám ho velmi dobře. Je to regulátor PaC Model. Ten samý regulátor je v základu ve Sky Lady. Divím se,že je již nemá pelikán v nabídce náhradních dílů. Jinak uplně perfektní náhrada je JES 020 a ten stojí 850,-Kč
Odkud jsi? _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Naposledy upravil Shortsword dne pá červenec 10, 2009 10:53 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shortsword Mazák

Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | obavam se že to bude činskej regul a natakovej šrot asi nikdo planek nema ale určite se da najit nekde na bazarech pajšl z podobných letadel za par haleřu tam bych se optal kdo nabídne  | Obáváš se správně. Je to čína. _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|