Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Mě je 33 a lítám od malička, á trojky, á jedničky, á dvojky, jezdil sem každej víkend po závodech snad od 4té třídy od 15ti jsem klasickej aeroklubák lítám GLD, ULLA a PG. Bratrovi je 30 a začal před necelým rokem setem cessny, SKY LADY nepočítám, hroznej stroj a zbytečně vyhozený 3litry. S tou půlhodinou sem to přehnal, já vím, ale stejně ten čas mezi startama je v klidu na cigárko, samozřejmě ne u tankování, a pokec a hned zpátky do luftu pilovat nedotažené a přetažené a tak.....myslím že je to lepší než čekat hodinu na nabití lipolek....Kluci, existuje nějaká učebnice ohledně akrobatění s modelem? Bratr lítá hodně moc srdcem ale teorie mu říká velmi málo, v hospodě když mu to začnu vysvětlovat tak se nikdy nedoberem konca a když tak si stoho stejně prd pamatuje(me), knížka pro něj bude lepší. _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=203&amode=
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: pá červenec 10, 2009 10:20 am Předmět:
Když už jsme u nabíječe BC6,tak já bych se moc rád zeptal těch kteří ji používají,jestli někdo neví jak vyřešit připojení teplotního senzoru současně s připojením k pc.Na nabíječi je pouze jeden konektor a přesto program v pc umožňuje zobrazování teploty. Pokud ale připojím pc,tak již nemohu připojit čidlo. Napadla mě možnost vyzkoušet propojení přes V-kabel,ale nevím.Abych něco nepo...... Díky za rady _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.