Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
Zaslal: út duben 03, 2012 9:04 pm Předmět:
Válka s vyvážením se ukázala býti veselejší než jsem původně myslel... Nakonec jsem musel regl vysunout hodně dopředu a dost jsem si zablokoval přístup k motoru... Jestli budu muset upravovat vyosení, tak bude veselo.
Větrací otvor před reglem udělám možná ještě jeden, pod hranu krytu.
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:19 pm Předmět:
Dnes proběhl zálet, má to dohromady 4.8 kg, je to takový vzdušný buldozer. Na letiště jsem jel s namontovanou výškovkou, na cestu zpátky jsem ji raději odmontoval - 4 letadla jsou na Scenica dost ...
Tak že po zhlédnutí uvedené dokumentace je vidět plné uspokojení pilota .Již u prvního vzletu a nabrání patřičné letové hladiny se začaly projevovat rutinní pohyby rukou na kniplech vysilače .Na obloze Adrenaline vytáčel obvyklé akrobatické kreace a následné přistáni jako do peřin .Ondro ale je to MACEK . _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Zaslal: ne duben 15, 2012 12:21 pm Předmět:
Macek to je.... Váha navíc oproti Kataně je taky poznat. Ty předstartovní kreace byly testování baterek - jsou to Lipolky, co jsem je při nabíjení zkratoval a nebyl jsem si jistý, jestli nejsou načaté spojovací plechy uvnitř. Testy na zemi a dva lety vydržely, snad budou fungovat i dál.
Jinak zrovna bádám nad Turnigy Nanotech 4000, co jsem koupil myslím vloni na jaře do Heliosa - reálná létatelná kapacita je teď cca 2300 mAh - to se od 6čl Life moc neliší
Registrace: 7.4. 2011 Příspěvky: 12 Bydliště: Brno Julec
Zaslal: st květen 16, 2012 9:58 am Předmět:
Hola, chci delat se synkem 1.8m elektrickou Katanu (plany Paul Glemba, jeste nevim, zda nekde koupim rozsyp nebo to budu rezat...) a halovy spoluletec Peta (jemo) doporucil, at se podivam na Tve stroje. Podival - krasny ! Prosim Te, muzu poprosit o specifikace toho, co v Adrenalinovi (asi drive v Katane, ze) mas ? Hlavne mi jde o serva - ja se divam po Hyperion dh16-ftd http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=638, rad bych vedel, co mas Ty.
DIky moc, Honza _________________ Super Zoom XL, HK Mini Mustang, 2x indoor Index 3 (80 a 55cm), Bambi II, Blade MCX
Zaslal: čt květen 17, 2012 12:40 pm Předmět:
na Kataně jsem měl na začátku jedno servo vzadu a půlky výškovky spojené drátem - bylo to málo tuhé, půlky výškovky nechodily stejně. Pak jsem to předělal na uhlíková táhla napojená na jedno servo v centroplánu, aby jedno servo tlačilo obě půlky výškovky - to už bylo lepší.
U dvou serv musíš počítat s tím, že je to váha vzadu navíc, kterou musíš vyvážit.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.