| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: po leden 22, 2007 10:42 pm Předmět: Vlastni stavba |
|
|
Mate nekdo zkusenost s uplne vlastni stavbou letadla? Je jedno jestli balsa nebo nakej druh EPP.. Popripadne mate nekdo nakej planek? chtel bych si postavit naky obyc letadylko z balsy a nejak nemam tucha jak na to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
|
Zaslal: út leden 23, 2007 1:30 am Předmět: |
|
|
Taky budu stavet prvni letadlo.....pro zacatek nejakej stabilni pomalolet, zadnej stihac...docela mne zajima Lazy Bee _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út leden 23, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
| Gris napsal: | | Taky budu stavet prvni letadlo.....pro zacatek nejakej stabilni pomalolet, zadnej stihac...docela mne zajima Lazy Bee | To mě taky! Moc se mi ten čmeláček líbí!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
Mne se libi ze je to jednoduchy na stavbu, stabilni a ma to pumovnici. Chci se na tom naucit stavbu z EPP. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: út leden 23, 2007 9:58 am Předmět: |
|
|
Plánky na letadla najdeš unas v oodkazech jetam stranka kde je ke staženi obrovska sada ruzných plánku
pokud ale mohu doporučit tak určite začni se stavbou z nejakeho epp nebo polišu s potahem balzovka je nejen složita ael i pak je třeba vedet že letadlo je dobře postavene a to naše skušenosti sou zatim chabe neco sem už postavol mam toho plnej barak ale zatim toho moc neletelo viz Globusak ten sice poskakoval po obloze ale už tedka vim že potřebuje zvetšit rapidne smerovku a vyosit motor prudce dolu pak i poleti krom par dalši drobnosti
jinak pokud je zajem mam jednoduchou odporovou pylu na řezani z epp a jiných takových matrošu _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Nemohl bys tu pilu vyfotit? Chtel bych si podobne zarizeni udelat, protoze ho budu asi potrebovat casteji, a nevim jak to vypada. Kdyz uz tak bych to chtel udelat tak, aby se s tim dalo rezat horizont i vertikalne. Napajet bych to chtel ze stolni pajecky, ktera ma regulaci vykonu. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
| Gris napsal: | | Nemohl bys tu pilu vyfotit? Chtel bych si podobne zarizeni udelat, protoze ho budu asi potrebovat casteji, a nevim jak to vypada. Kdyz uz tak bych to chtel udelat tak, aby se s tim dalo rezat horizont i vertikalne. Napajet bych to chtel ze stolni pajecky, ktera ma regulaci vykonu. |
možna mohl každopadne jeto jen ram kde je vypnutý kus dratu regulaci delam tim že na dratu posovam krokodilka kterým skracuji delku topneho dratu a tim i teplotu
jinak si představ stolařskou ramovou pylu a maš to hnedka jen misto platu je drat
jednak ten web s palnky je tento http://www.profili2.com/eng/plans.asp
a na pilu mam taky odkaz[url] http://www.wagsoft.cz/rservice.php?akce=tisk&cisloclanku=2005031402[/url] _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
Dikec. Dilna je skoro hotova, fantasy set opravenej, tak budu mit cas na experimenty z depronu. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 10:55 am Předmět: |
|
|
| Gris napsal: | | Dikec. Dilna je skoro hotova, fantasy set opravenej, tak budu mit cas na experimenty z depronu. |
no nato jsem teda zvedavej hodně stesti budeš ho potřebovat vim očem mluvim _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 10:59 am Předmět: |
|
|
No to je jasny ze to nebude jednoduchy. Ale uz mne nebavi bejt se svym Fantasy setem pro srandu kralikum (cti kolegum).
A jak rikal uz starej Kozina, do roka a do dne se ukaze, Lomikare..... _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
| Gris napsal: | No to je jasny ze to nebude jednoduchy. Ale uz mne nebavi bejt se svym Fantasy setem pro srandu kralikum (cti kolegum).
A jak rikal uz starej Kozina, do roka a do dne se ukaze, Lomikare..... |
noto chapu jen sem myslel že vlajkovou lodí v tvé stáji je SKY LADY ta by mela letat vpohode ne ? _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
Jo, zatim je to hlavni model, ale vyroba dalsiho bude trvat dlouho, takze zacinam radeji uz ted. Nez clovek nabere potrebne zkusenosti, tak to bude nejakou dobu trvat, takze kdyz se mi povede neco slusnyho postavit do leta, budu spokojenej. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
| Gris napsal: | | Jo, zatim je to hlavni model, ale vyroba dalsiho bude trvat dlouho, takze zacinam radeji uz ted. Nez clovek nabere potrebne zkusenosti, tak to bude nejakou dobu trvat, takze kdyz se mi povede neco slusnyho postavit do leta, budu spokojenej. |
Libi semi tve nadšeni
včera tam byly naplace takove dva kluci a jedna holčina s setem za 3000 z elaporu nekde tady seto už citvalo že to byl ozembouch ale letadlo letelo celkem pekne každopadne ten kluk dotho šel po hlave letal porad a porad letadlo bylo celel obalene izolepou jak ho porad spravoval a le nevzdaval se což je asi nejduležitejši a ty vidim jdeš stejnou cestou _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:40 am Předmět: |
|
|
No ted uz je to otazka cti
Prece od toho neutecu, tim bych priznal ze umite neco, co ja nejsem schopnej dokazat  _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: út leden 23, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
Ja bych taky chtel uz stavet Material je, naradi se poridi akorat nemam vubec cas a ze to chce stovky hodin..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|