Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: so červenec 21, 2007 12:54 pm Předmět: Hotliner
Pánové je tu někdo zkušenější, kdo by mi mohl v kostce říct vo co jde? Koupil jsem si takovýho toho fjetroňa a v návodu jsem si přečetl, že nejde o termický větroň, ale o tzv. "hotliner". Ocením i link o technice pilotáže a výčet odlišností apod. Děkuji _________________ Papírová vlaštovka, autíčko na setrvačník momentálně v přestavbě na klíček
Oblíbená lokalita: pole mezi Slatinou a Líšní
Zaslal: so červenec 21, 2007 1:07 pm Předmět: Re: Hotliner
LERAK napsal:
Pánové je tu někdo zkušenější, kdo by mi mohl v kostce říct vo co jde? Koupil jsem si takovýho toho fjetroňa a v návodu jsem si přečetl, že nejde o termický větroň, ale o tzv. "hotliner". Ocením i link o technice pilotáže a výčet odlišností apod. Děkuji
No kdyz to je hotliner tak ho musis vetsinou drzet pod plynem jinak je to o nicem. Je to rychlej vetron proste
OPTIMA3 je hotliner a jeto o rychlem a hlavne přesnem letani sice to možna neco s termiky zvladneale nato človek musim it natetano a na prvni vetron do termiky to je velmi nevhodne vim očem mluvim mam optimu a vim jak ryche mizi z termiky ven a to sem sni tedka absolvoval 5 dni naslovensku na ruzných kpocich a naletal sni nekolik hodin rozhosdne to hotlinera nedoporučuji _________________ ... letadla a lodičky ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.