Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
I když jsem zastáncem klasické stavby modelů letadel, pro mladé piloty-učně z našeho klubu, jsem před časem z tabule 2 cm tlustého BACHL polistyrenu (za cca 75,- Kč) zhotovil jednoduchý větroń na svah (rozpětí cca 1200mm).
Z druhé poloviny tabule jsem zkusil "vystrouhat" cosi podobajícího se "létajícímu autobusu" - Lazy Bee. Včera ve večerních hodinách jsem to na Slatině poprvé pustil do vzduchu. A ono to LETÍ !!! No, letí - spíše se po plíží vzduchem. Dokonce to i odstartuje z trávy. Takže tomu ještěn nalepit nějaký okýnka a hoši si můžou hrát.
Rozpětí cca 900 mm
Speed 280 + převodovka
JES 012
Dvoučlánek LiPol 860 mAh
2x Tower Pro SG 90
MZK Nano _________________ kanál 65
Registrace: 8.12. 2007 Příspěvky: 163 Bydliště: Brno
Zaslal: čt leden 31, 2008 2:30 pm Předmět:
hezký hezký,kam na ten styrodur chodíš?v poslední době ho nějak nikde nemají a když,tak v malé tloušťce,nebo se dá zajít přímo do Bachlu na Vídeňské? _________________ svahák,který není schopný proletět šípkovým keřem a bez poškození pokračovat v letu,není svahák...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.