Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Jasně, proč bychom jinak takovou akci dělali?! Přeci proto, abychom se setkali s kamarády, něco dobrého pojedli, něco popili a případně si i zalítali. Ale to poslední je samozřejmě jen ta záminka proč se sejít. _________________ kanál 65
Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
Zaslal: pá září 28, 2012 8:41 am Předmět:
Celý týden bojuju s jakýmsi bacilem a vypadá to, že jsem ten boj nevyhrál.
Musím se z dnešní účasti omluvit, uvidím jak na tom budu odpoledne, jestli to půjde zastavit se alepoň na ten kus řeči.
Ted jsem se vrátil.... ,né z hradu ,z Žatčan kde jsem byl teda opravdu překvapen počtem pilotů a modelů , klobás na grilu coby můj dnešní oběd byl výborný,akce se klukům povedla na 1. Ondra byl jediným pilotem z klubu
Dneska jste museli mít fajn, škoda že jsem nemohl. Takové akce se nesmí dělat v mimořádné svátky => mně z toho plynou mimořádné výlety . _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
Zaslal: pá září 28, 2012 8:41 pm Předmět:
pavel napsal:
Ted jsem se vrátil.... ,né z hradu ,z Žatčan kde jsem byl teda opravdu překvapen počtem pilotů a modelů , klobás na grilu coby můj dnešní oběd byl výborný,akce se klukům povedla na 1. Ondra byl jediným pilotem z klubu
nebyl, jednou letěl i Vojta... má dobrou frekvenci letu - jednou za rok, vždycky v Žatčanech. Začátek stejný jako loni - odhoz a jeb s tím do řepky. Druhý pokus už byl dobrý.
Jen mám depku z toho čtyřletého špunta, lítá líp jak já...
Zdeňku, budou nějaké fotky z akce ? Když tak hoď odkaz, ať se alespoň my, co jsme nepřišli, koukneme na průběh _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Zdeňku, budou nějaké fotky z akce ? Když tak hoď odkaz, ať se alespoň my, co jsme nepřišli, koukneme na průběh
Já jsem byl celý den "v transu", takže jsem neudělal ani jednu fotku, ale fotilo se, takže určitě budou snímky postupně přibývat na našich stránkách:
http://www.mkalka.cz/ _________________ kanál 65
Dostali jsme pozvánku (jako loni) na leteckou akci našich kolegů modelářů - AIRSHOW Dvorecko-Berounská Peruť 2013 - kde létání pro veřejnost je v sobotu 13.7.2013 od 9:30 hod. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.