Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: ne duben 22, 2007 10:24 pm Předmět: Monarch 6.5ccm
Kurna prazdna kolonka u spalovaku, to nemuzu nechat jen tak
Jinac teda pomalu smolim oderky na kridle a pristi teden zacnu davat dohromady trup... _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Necekane jsem zkousel kolme pristani, ohla klika, predek fuc a jeste par oprav.
Bylo to v posledni zatacce "na pristani" budto nejakej nevyzpytatelnej poryv vetru nebo ruseni, nez sem se nadal uz se to valelo v prachu. Skoda, motor se prave perfektne zabehl a byl to takovej dvanactej let. No ted to nak opravim a jeste soubezne zmaknu sultana a doufam ze si do konce sezony dobre zalitam.... _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
motor je v mvvs na oprave a ta osmicka lezi nekde ve sklade a ceka na to az si ji koupim, toho sultana nez dam dohromady bude jeste nejakou chvili trvat, vcera jsem na nej brousil laminatovej trup a ruce me stipou od skelnyho vlakna jeste ted _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Dneska jsem si od laminatu odpocal. Zato jsem na druhou stranu do ted qrdnul u pc, pac mam nove pajsl a konecne jsem to doladil do provozuschopyho stavu, proste hnus velebnosti _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Tak, Monarch je v puvodnim stavu, komplet potazenej. Zitra dam serva a seridim to.
Trening kolmeho pristani jsem zmakl uspesne v minule kapitole, tak ted snad budou jen pristani klasicka.
_________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Jako nový..... _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí....
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.