Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:15 pm Předmět: Upozornění na akce
Na úvodní stránce webu je článek o JETI MODEL MEETINGu - to pro ty, kteří chodí rovnou na fórum a úvodní strany si nevšímají (jak jsem se dozvěděl) _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Naposledy upravil liberk dne čt srpen 31, 2017 9:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
No vida, k čemu všemu může být JMM dobré _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Zaslal: út srpen 26, 2014 5:08 am Předmět: Fórum / Úvodní strana
1) JETI MODEL MEETING 2014 Autor: Liberk - Neděle, 24.08. 2014 - 20:50:59
NEMÁ CHYBU. UMÍ. Takže gratulace a dík za "zájezd prstem po" www.rcfogli.
2) Kacířská myšlenka, možná jen nevím jak.
Fórum má upozornění Nové příspěvky. Nefunguje něco jako Novinky
(/Změny - od poslední návštěvy) přes všechny nabídky z Hlavní menu?
I já patřím k těm co ty rychlé návštěvy RCF odbývá jen návštěvou Fórum,
to ostatní jen víceméně náhodně.
Letos se tam snad zase jednou vypravím _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Luboši, půjčím ti gyro, co ty na to ? _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
mám to v kalendáři, ale je to ještě daleko nevím co bude - rád bych i když asi nelétat,možná jo kdyby to bylo na dva dny tak se určitě rád utrhnu třeba pátek odpoledne dojezd a v sobotu po akci odjezd - šlo by to ?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.