Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:08 am Předmět:
LUBOS napsal:
Tak a včera umřel po krátkém startu i můj Piper,moc si neužil, mohl by JEN závidět Pilotovýmu Piperovi ten si aspoň zařádíl a užil viz galerie.
Tak to je smůla a já myslel, že Piper by měl být vcelku hodnej model... Tak ať je mu kontoš lehkej Jo a taky jsem na zimní večery něco pořídil - http://windrider.com.hk/products/e_images/43915F35%20cover%20080811.jpg - tak to vidím z jara na soutěž o nejkratší let _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou...
Koukám, žádný drobeček teda. To pak nahlaš kde, kdy a hlavně jakým směrem to budeš pouštět
S přibývajícími lety je to u všech chlapů stejný - buď chytnou "třetí" mízu a jdou po mladší babě a nebo (v případě modelářů) si pořizují větší a pokud možno rychlejší modely. Tak hodně zdaru _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po leden 27, 2014 7:53 am Předmět:
liberk napsal:
S přibývajícími lety je to u všech chlapů stejný - buď chytnou "třetí" mízu a jdou po mladší babě a nebo (v případě modelářů) si pořizují větší a pokud možno rychlejší modely.
Jo, a pak zase pomalejsi, ale jeste vetsi. To aby na to jeste videli a stihali... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.