Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:22 pm Předmět:
cloggymeat napsal:
Proste porad drzet vyskovku na maximalnim pritazeni a nepouset pri vytraceni rychlosti smerovku taky na max a ero zacne vrtat (pri vrtani neustale drzet maximalni vychylky jak na VOP tak na SOP)
Tak vývrku jsem zkusil a docela to šlo.Nebyla stoprocentní ale bylo to fajn. Ale spíše než akrobacii s letadlem jsem sportoval. Jako první byl orientační pochod a potom přespolní běh. To když mi vlétla nad stromy a já ji neviděl. Prostě jsem jen už jen mohl vypnout motor a vydat se na cestu. Prošel jsem se asi 1 km. Přistála si na louce za lesem na protějším kopci. A pak jsem si zašplhal na vzrostlou břízu. Verdikt je takový, že se vracím k bellance a budu pilovat pilotáž takovýchto typů letadel. Větroně jsou fajn ale mě to nějak nejde. Vyhovuje mi více rychlost a obratnost. Prostě s bellancou se mi létá lépe. _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.