Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po říjen 22, 2007 7:07 am Předmět:
Krasa! Tak zajdi trochu do detailu, co je pod kapotou? _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: po říjen 22, 2007 9:44 am Předmět:
Michaelis napsal:
Krasa! Tak zajdi trochu do detailu, co je pod kapotou?
Pěkný. Našel jsem stránku s velice zajímavými modely. Ty ceny jsou naprosto lidové (až divné).Myslím,že by to byly velmi vhodné objekty pro modelaření.Hlavně ten oldtimer je nádherný.Otázkou je, zda to co si objednám přijde.Hodím odkaz.:
Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
Zaslal: po říjen 22, 2007 5:09 pm Předmět: aa
Ani nevim co je pod kapotou. Je to elektro, napajeny akumulatorem NiCd 9,6 V. Je to spis hracka nez plnohodnotny model, souprava nema proporcionalni rizeni, ma dve rychlosti vpred a jednu vzad. Ale maze slusne, mam problemy to uridit _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: st říjen 24, 2007 9:50 am Předmět:
Shortsword napsal:
Michaelis napsal:
Pěkný. Našel jsem stránku s velice zajímavými modely. Ty ceny jsou naprosto lidové (až divné).Myslím,že by to byly velmi vhodné objekty pro modelaření.Hlavně ten oldtimer je nádherný.Otázkou je, zda to co si objednám přijde.Hodím odkaz.:
Jsou to vylozene hracky, akorat ve velkem meritku. V lepsim pripade maji proporcionalni rizeni zataceni. Pokud to budete chtit predelat na klasicky plne proporcionalmi, bude muset vse ven. I serva, pokud tam neni jen elektromagnet, jsou takovy "jako" a vse je tam velmi rozbitne a neopravitelne. Takze bral bych to jako peknou maketu oldtimera s tim, ze to umi trochu jezdit s opatrnym zachazenim. Pokud s tim chcete opravdu jezdit, nevyhnete se vestaveni komplet noveho RC vybaveni (prijimac, regulator, servo).
Ono totiz ovladani te hracky je mnohem slozitejsi nez modelu. Jakmile neni ovladani plne proporcionalni na volantu i plynu, opravdu tezko se jede po trati nebo klickuje mezi prekazkama. Na pomalou jizdu je to rychle a na rychlou pomale. To co zajedu modelem, nezajedu hrackou a to mam vysilacku jiz par let v ruce... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: st říjen 24, 2007 4:46 pm Předmět:
Michaelis napsal:
Shortsword napsal:
Michaelis napsal:
Jsou to vylozene hracky, akorat ve velkem meritku. V lepsim pripade maji proporcionalni rizeni zataceni. Pokud to budete chtit predelat na klasicky plne proporcionalmi, bude muset vse ven. I serva, pokud tam neni jen elektromagnet, jsou takovy "jako" a vse je tam velmi rozbitne a neopravitelne. Takze bral bych to jako peknou maketu oldtimera s tim, ze to umi trochu jezdit s opatrnym zachazenim. Pokud s tim chcete opravdu jezdit, nevyhnete se vestaveni komplet noveho RC vybaveni (prijimac, regulator, servo).
Ono totiz ovladani te hracky je mnohem slozitejsi nez modelu. Jakmile neni ovladani plne proporcionalni na volantu i plynu, opravdu tezko se jede po trati nebo klickuje mezi prekazkama. Na pomalou jizdu je to rychle a na rychlou pomale. To co zajedu modelem, nezajedu hrackou a to mam vysilacku jiz par let v ruce...
Já jsem to také myslel tak, že to jsou vhodné objekty pro "překopání".Možná vás zpletlo,že jsem napsal modely.Těmi by to bylo až po velkých úpryvách.
Samozřejmě že by se toho muselo spousta předělat a upravit, ale o tom přece modelařina je ne? _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.