| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bedřich Mazák

Registrace: 6.5. 2007 Příspěvky: 270 Bydliště: Brno-Slatina
|
Zaslal: út říjen 16, 2007 4:15 pm Předmět: Touchdown |
|
|
Čau tak taky stavím z balsy moc se mi to líbí a baví mně to bude to klidné pohodové ÉRO na 2,5 ccm protože k takovému letadlu spalovák patří zatím mám jen křídla a chybí jim koncové oblouky na kterých se dělá a křidílka ale to nevadí dodělám co chybí a o výkendu bych se chtěl vrhnout na trup
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: po říjen 29, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
tak už se vrhám na trup už mám bočnice vyřezané a přepážky Jo jo stavba z balsy je supr už se nedivím sivimu že staví vo 100 %  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem pokročil a mám už trup a křídla u sebe .
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Vypada to moc pekne, cim to budes potahovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:28 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to pěkně Béďo! Čím to lepíš? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 2:50 pm Předmět: |
|
|
lepím to perfect G a potahovat asi napodobeninou platna nebo vleisem obyč zatim nevim je to na 2,5 já mám v mustangovi 3,5 ale nevim jak na tom je ona hodne chcipala a je na to asi dost velka potreboval bychnejakou 2,5 za levny penis v dobrem stavu ale nemuzu zadnou najit (nizky rozpočet omezuje ) chtěl sem cvyčné ero si postavit a co nejlevnějš no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
| Bedřich napsal: | | levny penis | Peníze nebo slovo peníz se píšou se "Z" Béďo To slovo co si napsal má trochu jinej význam.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
A jejej sorry nějak sem přemýšlel o obsahu psaného textu a zapoměl na pravopis fakt sorry a dám tam 3,5 co mám tady v mustangovy strejdovy chcípala ale to asi bude vyladěním akorát neumím ladit motor a zabíhatteprv ne potřeboval bych s tím asi pomoct ale kdiž jí mám a bude OK tak jí tam dám ne výkonu není nikdy dost a halvně 3,5 se bude líp startovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin-xfrodof Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Kdyz si myslis ze se bude lip startovat. Co ja ladil 3,5 tak to je dost blby, ale taky zalezi na tom co je to za znacku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
MVVS  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak u mvvs, ale ja mam ASP 2.5ccm a ASP 4ccm A 4ccm je mnohem a mnohem lepsi, jak na chod, tak na startovani, tak na zpracovani. 2.5 mi tu lezi v krabicce a vubec se mi ji nechce nikam davat. 4ka slape jak hodinky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
no tohle je taky 3,5 ccm MVVS ale jako nevím no klidně tam dám 4 ccm ale já ho nemám a váhově je těžší ne ? ale jako to zas tak enva ale já ho nemám a jestli pošlape ta 3,5 dobře což envím ptorože bych chtěl aby mi někdo pomohl se záběhem a spíše rozběhem jinak kdiž bude stát zaprd tak prostě koupím něco spolehlivého no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin-xfrodof Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
| mvvs je docela v teto ccm tezke rozbehat. mam s tim svoje zazity, brrrrr. jsem spokojenej s ASP a OS Max |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
no tak já tam asi něco koupím no ale chcu vědět co jako 4 ccm mi připadá moc ně jako klidně já chci přijít nakopnout co nejsnadněji a letět jako nemíním byt 1 h na place z toho 40 minut startovat a a pak ještě třeba nenastartovat jako rozpětí je 1m váha zatím toho coje na fotkách + potáhnutý vrchní strana je 280 g já vám věřím a nechám si poradit a má tobýt klidný modela ale jako priorita je nastartovat co nejsnadnějš a jako ještě cena a myslím že jako max. je asi ta 4ccm tak jestli je OK a šla by tam tak jí tam fuknu ale přecejen má to být pohoďák
úprava : tak co myslíte tu 4ccm já klidně koupím jestli je spolehlivá tak jí koupím chci slyšet tvůj názor na 4ccm Sivi dikec a na takovéhle letadlo celková váha i s palivem 220 ml 900 g +/- 30 g ? je to OK ??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bedřich Mazák

|
Zaslal: út listopad 20, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak sem trochu pokročil udělal jsem potah balsou a směrovku ale tu nemůžu ještě přilepit
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|