Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

FW-190 (ParkZone) - připraven k boji
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektropohon
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Víťa
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 1:59 pm    Předmět: Citovat

Mak napsal:
čoveče čim dal tim víc semi zamlouvaji kousky z II války přemejšlím o stavbe nejakeho peoradneho a konstrukčního kousku ale zatim nevim co to bude Smile

Já sháním plánek na balzovýho fockewulfa na spalovák Wink
Ale pssst, je to zatím tajný!
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
LUBOS
Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 2:13 pm    Předmět: Fw Citovat

Fockewulf se ti povedl je to hezoun,já mám někde plánek na Avii534 dvouplocha tak na 10-15 ccm motor je to taky válečný letoun je tvůj jestli chceš Laughing
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 2:36 pm    Předmět: Re: Fw Citovat

LUBOS napsal:
já mám někde plánek na Avii534 dvouplocha tak na 10-15 ccm motor je to taky válečný letoun je tvůj jestli chceš Laughing

OK, skvělé, později bych ho zkusil postavit.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Kato
Člen RC Fógli

Registrace: 6.12. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 4:15 pm    Předmět: Citovat

Víťa napsal:

...a co tady tohle? http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky/&page='.50.'&planek=messerschmitt-bf-109-e4[38]
Mak
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 4:49 pm    Předmět: Citovat

Víťa napsal:
Mak napsal:
čoveče čim dal tim víc semi zamlouvaji kousky z II války přemejšlím o stavbe nejakeho peoradneho a konstrukčního kousku ale zatim nevim co to bude Smile

jasnačka ani slovo ja taky nepřiznam ten tip klterej mam v pácu takova F4U Smile
jemo
Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007

PříspěvekZaslal: pá květen 25, 2007 7:15 am    Předmět: Citovat

Kato napsal:
Víťa napsal:

...a co tady tohle? http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky/&page='.50.'&planek=messerschmitt-bf-109-e4[38]

Ten mám já (teda zatím jenom ten plán).

Ćekám až bude čas ... Smile
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
walther
Nováček
Nováček

Registrace: 11.6. 2008

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 7:46 pm    Předmět: Vyážení Citovat

Zdravim. Mam problem s timto modelem: http://www.koridor.cz/inshop/letadlo-focke-wulf-fw190-rtf.html

Koupil jsem si ho v kitu s motorem a RC sadou, navod je jak pro americany ale stejne mam obrovsky problem s vyvazenim, je to tezky na hlavu, ale uplne strasne. Okamzize to jde cumakem k zemi. Soucasti baleni je zavazi, ale to zavazi neni kam dat, ma sroub ale neni to kam nasroubovat. S baterkou se da hybat, ale jenom trochu, to absolutne nepomaha, potreboval bych to zavazi dostat nekam do ocasu.
Je mi jasny ze kdyz bych to cely skladal tak to musim nejak vyresit, ale kdyz je to cely kit/sada tak jse myslel ze je to treba na to zavazi nejak nachystany?
Doufam ze jste poznali ze tomu vubec nerozumim. Diky za radu.

Doplneni, - posunul jsem baterku o skoro celou jeji delku (odpiloval prepazku z umele hmoty a 2/3 baterky jsou ve vzduchu v trupu) a jeste by to trochu chtelo. Moc nechapu jaktoze je to tak nevyvazeny. Cely letadlo ma 770g. Jestli nedelam nekde chybu.. jenze jakou, kdyz jsem si to cely koupil?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Martas
Mazák
Mazák

Registrace: 21.10. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2008 11:44 pm    Předmět: Citovat

Tak nejprve by bylo dobré zjistit kde má model skutečně těžiště mít... Ale u těchto setů - no moc tomu nedávám. Synovci měli takového pipera a tam jsem, abych ho alespoň trochu dostal do vzduchu vybombardoval kus trupu abych ten nesmyslně umístěný pack (7čl.) dostal o kus dozadu a pak jsme to stejně pořešili Li-polkou... Rolling Eyes Další varianta je, a už by to měli majitelé těchto ZARUČENĚ létajících setů(které většinou letí jen 0,5s ) dělat : vrátit se k prodavači co jim ty šmejdy vnutil a bušit ho tím čínským vozembouchem do hlavy až jim to vymění za něco co opravdu poletí Wink
walther
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2008 12:01 am    Předmět: Citovat

Martas napsal:
Tak nejprve by bylo dobré zjistit kde má model skutečně těžiště mít... Ale u těchto setů - no moc tomu nedávám. Synovci měli takového pipera a tam jsem, abych ho alespoň trochu dostal do vzduchu vybombardoval kus trupu abych ten nesmyslně umístěný pack (7čl.) dostal o kus dozadu a pak jsme to stejně pořešili Li-polkou... Rolling Eyes Další varianta je, a už by to měli majitelé těchto ZARUČENĚ létajících setů(které většinou letí jen 0,5s ) dělat : vrátit se k prodavači co jim ty šmejdy vnutil a bušit ho tím čínským vozembouchem do hlavy až jim to vymění za něco co opravdu poletí Wink

No ma to byt myslim 76mm od predni hrany kridla. Letelo to asi presne tech 0,5s. Koupil jsem si to na zaklade teto recenze s tim ze vim ze netestovali cely set.
http://www.astramodel.cz/manualy/parkzone/parkzone_must_fw.pdf
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 9:13 pm    Předmět: Re: Vyážení Citovat

walther napsal:
Soucasti baleni je zavazi, ale to zavazi neni kam dat, ma sroub ale neni to kam nasroubovat.

To závaží se šroubuje za vrtuli, pokud je lehký čumák.
Váhu máš akorát, baterka fakt nejde posunout víc dozadu? Jo a pamatuju si, že jsem tam z výroby neměl správně vyosený motor (cca 3 stupně doprava a dolů).
walther
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: po červen 23, 2008 7:25 pm    Předmět: Re: Vyážení Citovat

Citace:

To závaží se šroubuje za vrtuli, pokud je lehký čumák.
Váhu máš akorát, baterka fakt nejde posunout víc dozadu? Jo a pamatuju si, že jsem tam z výroby neměl správně vyosený motor (cca 3 stupně doprava a dolů).

Ten drzak baterky jsem vykutal, posunul jsem ji dozadu, takze toto vyvazeni je OK. Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky, takze ted neresim vyvazeni ale jak to slepit. Pak si to vyoseni motoru? Da se nekam dojit aby me nekdo poradi jak to slepit a jak poznat jak postelovat umisteni toho motoru Wink Za komunistu jsem chodil do "modelarskeho krouzku" na Lesnou, ten ale asi svazaci uz zrusili Wink
ZdeněkMKALKA
Mazák
Mazák

Registrace: 10.5. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 9:16 am    Předmět: Re: Vyážení Citovat

[quote="walther"]
Citace:
Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky,Wink

Nevím, kolik máš s RC nalétáno, ale už se to tu taky kdysi řešilo: naučit létat polomaketu a ještě k tomu dolnoplošníka, tak to už podle mě chce dost velkého mistra.
walther
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 5:27 pm    Předmět: Re: Vyážení Citovat

[quote="ZdeněkMKALKA"]
walther napsal:
Citace:
Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky,Wink

Nevím, kolik máš s RC nalétáno, ale už se to tu taky kdysi řešilo: naučit létat polomaketu a ještě k tomu dolnoplošníka, tak to už podle mě chce dost velkého mistra.

Hm, naposledy jsem letel v roce 1984 s necim takovym: http://www.rcshop.eu/minimerlin-1-p-185.html?zenid=4fhklkjnpk291fte17aatafhm1
Luke
Mazák
Mazák

Registrace: 23.9. 2007

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2008 10:29 pm    Předmět: Citovat

Ja se pustil do stavby Hawker Tempest Mk. V. Zatim mam tohle:

Planek mam z model hobby, maji ho tam pod cislem, tusim, 74, akorat ten jejich web vic nejede nez jede. Rozpeti 104cm, delka 88cm, max. hmotnost 1.3kg. Mel byt na 3.5ccm spalovak, ale dam tam elektropohon.

Akorat je blby, ze v tom planku jsou nejaky chyby konstrukcni. Sad
Luke
Mazák
Mazák

Registrace: 23.9. 2007

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2008 11:02 am    Předmět: Re: Vyážení Citovat

ZdeněkMKALKA napsal:

no, jak jsem zminoval toho tempesta, tak ted pres vikend jsem dostavel, vyletel, par vterin divoce bojoval a pak z toho udelal trisky. tak asi nejsem mistr Smile (ale nezanevrel jsem, pustil jsem se do nove - lepsi - stavby)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektropohon Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejít na: