| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | čoveče čim dal tim víc semi zamlouvaji kousky z II války přemejšlím o stavbe nejakeho peoradneho a konstrukčního kousku ale zatim nevim co to bude  |
Já sháním plánek na balzovýho fockewulfa na spalovák
Ale pssst, je to zatím tajný!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 2:13 pm Předmět: Fw |
|
|
Fockewulf se ti povedl je to hezoun,já mám někde plánek na Avii534 dvouplocha tak na 10-15 ccm motor je to taky válečný letoun je tvůj jestli chceš  _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 24, 2007 2:36 pm Předmět: Re: Fw |
|
|
| LUBOS napsal: | já mám někde plánek na Avii534 dvouplocha tak na 10-15 ccm motor je to taky válečný letoun je tvůj jestli chceš  |
OK, skvělé, později bych ho zkusil postavit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kato Člen RC Fógli

Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | Já sháním plánek na balzovýho fockewulfa na spalovák
...a co tady tohle? http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky/&page='.50.'&planek=messerschmitt-bf-109-e4[38] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | | Mak napsal: | čoveče čim dal tim víc semi zamlouvaji kousky z II války přemejšlím o stavbe nejakeho peoradneho a konstrukčního kousku ale zatim nevim co to bude  |
Já sháním plánek na balzovýho fockewulfa na spalovák
jasnačka ani slovo ja taky nepřiznam ten tip klterej mam v pácu takova F4U  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 7:15 am Předmět: |
|
|
Ten mám já (teda zatím jenom ten plán).
Ćekám až bude čas ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
walther Nováček

Registrace: 11.6. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: st červen 11, 2008 7:46 pm Předmět: Vyážení |
|
|
Zdravim. Mam problem s timto modelem: http://www.koridor.cz/inshop/letadlo-focke-wulf-fw190-rtf.html
Koupil jsem si ho v kitu s motorem a RC sadou, navod je jak pro americany ale stejne mam obrovsky problem s vyvazenim, je to tezky na hlavu, ale uplne strasne. Okamzize to jde cumakem k zemi. Soucasti baleni je zavazi, ale to zavazi neni kam dat, ma sroub ale neni to kam nasroubovat. S baterkou se da hybat, ale jenom trochu, to absolutne nepomaha, potreboval bych to zavazi dostat nekam do ocasu.
Je mi jasny ze kdyz bych to cely skladal tak to musim nejak vyresit, ale kdyz je to cely kit/sada tak jse myslel ze je to treba na to zavazi nejak nachystany?
Doufam ze jste poznali ze tomu vubec nerozumim. Diky za radu.
Doplneni, - posunul jsem baterku o skoro celou jeji delku (odpiloval prepazku z umele hmoty a 2/3 baterky jsou ve vzduchu v trupu) a jeste by to trochu chtelo. Moc nechapu jaktoze je to tak nevyvazeny. Cely letadlo ma 770g. Jestli nedelam nekde chybu.. jenze jakou, kdyz jsem si to cely koupil? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
|
Zaslal: st červen 11, 2008 11:44 pm Předmět: |
|
|
Tak nejprve by bylo dobré zjistit kde má model skutečně těžiště mít... Ale u těchto setů - no moc tomu nedávám. Synovci měli takového pipera a tam jsem, abych ho alespoň trochu dostal do vzduchu vybombardoval kus trupu abych ten nesmyslně umístěný pack (7čl.) dostal o kus dozadu a pak jsme to stejně pořešili Li-polkou... Další varianta je, a už by to měli majitelé těchto ZARUČENĚ létajících setů(které většinou letí jen 0,5s ) dělat : vrátit se k prodavači co jim ty šmejdy vnutil a bušit ho tím čínským vozembouchem do hlavy až jim to vymění za něco co opravdu poletí  _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
walther Nováček

|
Zaslal: čt červen 12, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
| Martas napsal: | Tak nejprve by bylo dobré zjistit kde má model skutečně těžiště mít... Ale u těchto setů - no moc tomu nedávám. Synovci měli takového pipera a tam jsem, abych ho alespoň trochu dostal do vzduchu vybombardoval kus trupu abych ten nesmyslně umístěný pack (7čl.) dostal o kus dozadu a pak jsme to stejně pořešili Li-polkou... Další varianta je, a už by to měli majitelé těchto ZARUČENĚ létajících setů(které většinou letí jen 0,5s ) dělat : vrátit se k prodavači co jim ty šmejdy vnutil a bušit ho tím čínským vozembouchem do hlavy až jim to vymění za něco co opravdu poletí  |
No ma to byt myslim 76mm od predni hrany kridla. Letelo to asi presne tech 0,5s. Koupil jsem si to na zaklade teto recenze s tim ze vim ze netestovali cely set.
http://www.astramodel.cz/manualy/parkzone/parkzone_must_fw.pdf |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 9:13 pm Předmět: Re: Vyážení |
|
|
| walther napsal: | Soucasti baleni je zavazi, ale to zavazi neni kam dat, ma sroub ale neni to kam nasroubovat.
|
To závaží se šroubuje za vrtuli, pokud je lehký čumák.
Váhu máš akorát, baterka fakt nejde posunout víc dozadu? Jo a pamatuju si, že jsem tam z výroby neměl správně vyosený motor (cca 3 stupně doprava a dolů). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
walther Nováček

|
Zaslal: po červen 23, 2008 7:25 pm Předmět: Re: Vyážení |
|
|
| Citace: |
To závaží se šroubuje za vrtuli, pokud je lehký čumák.
Váhu máš akorát, baterka fakt nejde posunout víc dozadu? Jo a pamatuju si, že jsem tam z výroby neměl správně vyosený motor (cca 3 stupně doprava a dolů). |
Ten drzak baterky jsem vykutal, posunul jsem ji dozadu, takze toto vyvazeni je OK. Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky, takze ted neresim vyvazeni ale jak to slepit. Pak si to vyoseni motoru? Da se nekam dojit aby me nekdo poradi jak to slepit a jak poznat jak postelovat umisteni toho motoru Za komunistu jsem chodil do "modelarskeho krouzku" na Lesnou, ten ale asi svazaci uz zrusili  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:16 am Předmět: Re: Vyážení |
|
|
[quote="walther"] | Citace: | Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky, |
Nevím, kolik máš s RC nalétáno, ale už se to tu taky kdysi řešilo: naučit létat polomaketu a ještě k tomu dolnoplošníka, tak to už podle mě chce dost velkého mistra. _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
walther Nováček

|
Zaslal: út červen 24, 2008 5:27 pm Předmět: Re: Vyážení |
|
|
[quote="ZdeněkMKALKA"] | walther napsal: | | Citace: | Problem uz ale skoro nemam, asi po 5s letu jsem to po kridle sundal a je to na sracky, |
Nevím, kolik máš s RC nalétáno, ale už se to tu taky kdysi řešilo: naučit létat polomaketu a ještě k tomu dolnoplošníka, tak to už podle mě chce dost velkého mistra. |
Hm, naposledy jsem letel v roce 1984 s necim takovym: http://www.rcshop.eu/minimerlin-1-p-185.html?zenid=4fhklkjnpk291fte17aatafhm1 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luke Mazák

Registrace: 23.9. 2007 Příspěvky: 126
|
Zaslal: po červen 30, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
Ja se pustil do stavby Hawker Tempest Mk. V. Zatim mam tohle:
Planek mam z model hobby, maji ho tam pod cislem, tusim, 74, akorat ten jejich web vic nejede nez jede. Rozpeti 104cm, delka 88cm, max. hmotnost 1.3kg. Mel byt na 3.5ccm spalovak, ale dam tam elektropohon.
Akorat je blby, ze v tom planku jsou nejaky chyby konstrukcni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luke Mazák

Registrace: 23.9. 2007 Příspěvky: 126
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 11:02 am Předmět: Re: Vyážení |
|
|
| ZdeněkMKALKA napsal: |
Nevím, kolik máš s RC nalétáno, ale už se to tu taky kdysi řešilo: naučit létat polomaketu a ještě k tomu dolnoplošníka, tak to už podle mě chce dost velkého mistra. |
no, jak jsem zminoval toho tempesta, tak ted pres vikend jsem dostavel, vyletel, par vterin divoce bojoval a pak z toho udelal trisky. tak asi nejsem mistr (ale nezanevrel jsem, pustil jsem se do nove - lepsi - stavby) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|