Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 3:34 pm Předmět:
No já budu používat také tu 480ku, protože se mi Glider a tou původní 400/6V zdál snad línější než Trenér. Myslím že bude velkou roli hrát i nová vrtule Aeronaut CAMcarbon 255x200, protože ta původní "jogurtovka" asi za moc nestála.
Jardo to rozhodně stou novou vrtulí to bude švunk každopádně to ma smysl nebot původní pohon je nedostačený rači bych to letadlo kupoval bez motoru to by bylo lepší stejně je na houby _________________ ... letadla a lodičky ...
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 7:33 pm Předmět:
Brácha už mi na soustruhu převrtal tu kleštinu 3,2 na 3,5 mm , zkoušel sem ten motor s namontovanou převodovkou a tou novou vrtulí. Je to teda hukot! Málem se mi to vyrvalo z ruky!
Brácha už mi na soustruhu převrtal tu kleštinu 3,2 na 3,5 mm , zkoušel sem ten motor s namontovanou převodovkou a tou novou vrtulí. Je to teda hukot! Málem se mi to vyrvalo z ruky!
jo ja myslim že to bude hukot maš tu vrtuli jete oneco netší jak ja _________________ ... letadla a lodičky ...
Zaslal: so prosinec 02, 2006 6:11 pm Předmět: Akum.
Kluci, šlo by do EG použít toto? LiPol Emax Power 3600mAh 2S 7,4V 12C
Je to v nabídce HobbyLink.cz _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí....
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:41 am Předmět: Re: Akum.
Vladan napsal:
Kluci, šlo by do EG použít toto? LiPol Emax Power 3600mAh 2S 7,4V 12C
Je to v nabídce HobbyLink.cz
Se připrav ale že tě bude bolet za krkem s takovou kapacitou bude na motorovém letu nejmíň 45 minut a to není málo
Každopádně se připrav na úpravy vnitřku takovej článek zabere místo a budeš muset řezat do trupu ale jeto v pohodě dá seto zvládnout a prostor nato tam je. (vlastní zkušenosti 3 článek se nevešel) _________________ ... letadla a lodičky ...
Kluci, můžete mi někdo blbuvzdorně vysvětlit, jak děláte s EG obrat na záda a zpátky? Myslím postup s kniplama, aby se to nezřítilo do oraniště. Pořád sbírám odvahu, ale mám strach, že jak se něco nepovede, tak zazmatkuju a z Egíčka mi zbyde hromada bílých kuliček.... _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 5:56 pm Předmět:
Tak ja s EG zatim jen padal, proto teď sedlám trenéra... Na akrobacii s EG je kanón Martin, taky se mu tedka o víkendu budu koukat na ruce Jinak to zkouším ve FMS ale jen pomocí křidýlek to nejde musí se manévrovat i směrovkou jak mi vysvětloval Martin ale ještě jsem to nezkoušel.
Kluci, můžete mi někdo blbuvzdorně vysvětlit, jak děláte s EG obrat na záda a zpátky?
Nevím, jak v reálu, ale ve FMS mi to jde s EG hodně dobře. Teď jsi mě ale dostal, protože si nepamatuju, s čím a jak hýbu, asi nějak instinktivně
Tak to ti závidím To už jsi v tom správném stádiu, když nad tím nemusíš přemýšlet. Já to na počítači nemám, takže mi zbývá zkusit to na živo. K tomu jsem ale ještě nesebral odvahu ani ve velké výšce. Dokonce jsem nezkoušel ani looping, který už dělal snad každý z tohoto webu.
Já mám strach, že se mi pohnou baterky nebo co a letadlo půjde do kytek. Ale zatím mě to "obyčejné"poletování na svahu a plachtění ve větru baví. _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 7:35 pm Předmět:
Však ono to Vladane přijde, neboj, pak pod motorem trochu potlačíš a pak přitáhneš a budeš koukat jak to valí Pokud mu pak výškovku nepustíš bude se vrtět jako káča. Baterky se Ti snad nepohnou, já teda mám do něj zatím jen jeden Li-pol dvojčlánek 2200 mAh a ten tam jde dost ztuha takže by se to snad pohnout nemělo. Ale musím přiznat že kdyz sem dělal poprvé loping s trenérem, tak sem měl pěkne staženou ... to se mi posunulo táhlo výškovky a já sem potom jakž-takž doplaval na zem.
Naposledy upravil Jarda dne čt prosinec 07, 2006 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Další
Strana 1 z 10
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.