| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 11:44 am Předmět: |
|
|
| Tak mám vedle sebe na stole Mistrála, je to teda pěknej kus letadla! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 11:58 am Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | Tak mám vedle sebe na stole Mistrála, je to teda pěknej kus letadla! |
ty si ho už dostal ? teda to je fofr čoveče _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
Tak já sem si pro něj byl na Grohove... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | Tak já sem si pro něj byl na Grohove... |
ajoo to teda koukám si pekne nedočkavej ale tak to ma bejt  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:12 pm Předmět: aa |
|
|
| Jarda napsal: | Tak já sem si pro něj byl na Grohove... |
A budes ho poustet na špagátě, nebo pres Optica? Ja ze bys mohl litat treba s dvema letadlama naraz......., a jeste jim posilat psanicka  _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:16 pm Předmět: Re: aa |
|
|
| Gris napsal: | A budes ho poustet na špagátě, nebo pres Optica? Ja ze bys mohl litat treba s dvema letadlama naraz......., a jeste jim posilat psanicka  | Teď teda nevím jestli si děláš srandu, nebo jestli to myslíš vážně. Každopádně jako házedlo to teda nevypadá. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:19 pm Předmět: Re: aa |
|
|
| Jarda napsal: | | Gris napsal: | A budes ho poustet na špagátě, nebo pres Optica? Ja ze bys mohl litat treba s dvema letadlama naraz......., a jeste jim posilat psanicka  | Teď teda nevím jestli si děláš srandu, nebo jestli to myslíš vážně. Každopádně jako házedlo to teda nevypadá. |
jako kdyby si neznal Grise humor sám
každopadne to bude hodn plnokrevník už se nanej teším _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Je velmi pěkně zpracovanej, klapky a křidýlka visí na Oracoveru, jde jimi super zlehka otáčet. Je to zatracenej rozdíl proti tomu co zatím mám doma. Při stavbě si s tím ale pěkně pohraju abych něco nezpackal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | Je velmi pěkně zpracovanej, klapky a křidýlka visí na Oracoveru, jde jimi super zlehka otáčet. Je to zatracenej rozdíl proti tomu co zatím mám doma. Při stavbě si s tím ale pěkně pohraju abych něco nezpackal. |
to ma mito pantiku oracover ? to je zajimave zajima mne jak moc to vydrži při tlaku vetru a ohybu _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | to ma mito pantiku oracover ? to je zajimave zajima mne jak moc to vydrži při tlaku vetru a ohybu | Jo je to polystyrénový křídlo, potažený balsou a to celý ve finále Oracoverem, ten je protaženej až na křidýlka a klapky a dělá zároveň panty. Nevím jak je na tom Oracover pevnostně, to by jistě věděli zdejší zkušenější modeláři ale vypadá to festovně.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
asi to bude fachščit nebot by to tam nedavaly předpokladam že by si reichardi nevzaly na triko kdyby se to trhalo _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | Jo je to polystyrénový křídlo, potažený balsou a to celý ve finále Oracoverem, ten je protaženej až na křidýlka a klapky a dělá zároveň panty. Nevím jak je na tom Oracover pevnostně ...  |
Občas se to tak dělá. Dokonce se nepoužívá potahová fólie, ale třeba i lepící páska (kvalitní).
Do motoráka s rozpěním 3m na 160ccm motor bych to asi nedal, ale termický větroň je přece jenom něco jiného
Výhodou tohoto uchycení je jednoduchost výroby, dostatečná pevnost, a navíc se mininalizuje vliv mezery mezi křídlem a křidélkem (při použití pantů by tam vznikla), takže je křidélko účinnější. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Dělá to na mě dobrej dojem ta kvalita zpracování a zkusil sem dát křídla k sobě a to rozpětí je impozantní!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | Dělá to na mě dobrej dojem ta kvalita zpracování a zkusil sem dát křídla k sobě a to rozpětí je impozantní!  |
Co do toho budeš dávat za vybavení ?
(Pohon, serva, Rx ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: pá březen 16, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
| jemo napsal: | Co do toho budeš dávat za vybavení ?
(Pohon, serva, Rx ) | Asi doporučené, tedy motor Phasor 30/3, serva HS-81, regulátor Jeti Spin 44 (kvůli počtu serv) a Rx Electron 6 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|