Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Tak zacinam! F-15 Eagle
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektropohon
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirrat
Člen RC Fógli

Registrace: 22.8. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 12:34 pm    Předmět: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

Tak zacinam stavet po xxx...letech letadlo.Na Hangaru jsem si objednal EPP JET F - 15 Eagl (rozpeti 112,delka 130).Je slozeny a nabarveny.Myslel jsem,ze jej jen nastrojim a muzu zkouset....Jenze ze snimku nebylo patrno,ze to nema turbiny ale jen trup.Takze neni kam dat serva,aniz bych prilis ztencil kridlo,ktere je jeste k tomu profilovane.O vyskovkach ani nemluvim.Jsou z balzy.Musel bych je nalepit na tvrdo Tak to musim dodelat.Nakoupi EPP a makat.Tak nevim.Chtel jsem ero z EPP a aby me sedelo do "vkusu".(JSEM FANDA f-15.Mam vybaveni pro pilota jako na avataru a chodim na slezy).Chtel bych jeste dodat,ze jsem tel.postizeny a po 20 letech jsem se zlepsil a muzu delat vic nez chodit jen na slezy histori.Naposledy jsem stavel jeste zdravi dvoumetroveho vetrone.Tak jsem zase zpet a pokud to zdravi dovoli .....Zkusim sem dat foto jak F 15 od Hangaru vypada.
- Destriero - v doku po druhem pozaru
- Arpro
- Dual Hunter
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 4:22 pm    Předmět: Citovat

Tak tady je adresa s foto F 15 Eagl.

Upraveno 1:
Odkaz je fcni pokud je spusten muj comp.Pokud tak neni,OMLOUVAM SE!V kratke dobe to zmenim.
Upraveno 2:
Musim ten odkaz zatim zrusi.Tri dny se snazim jej zprovoznit(Na UPC pres Ftp TC) pres verejnou adr.,kontaktovat UPC help a do dnes to nejde.Ach jo!Pak,ze v jednoduchosti je vyhra.

Budu dodelavat "asi"pod kridly osazeni prostoru pro "sani a motory", kam bych chtel dat serva a pripevni nadrze jako "lyziny" pro lepsi pristani.Ty budou oddelavaci na suchy zip.
- Arpro
- Dual Hunter

Naposledy upravil mirrat dne út srpen 28, 2007 8:36 pm, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 5:57 pm    Předmět: Neco prikoupeno. Citovat

Prijimac MZKservis NaNo 4uP.....................................9g
Regulator+Motor MzKservis: Reg.Guard 15.....................28g
Mot.BM 2408-21.................45g
Serva Tower Pro,SG-90,MicroServo 4x9g......................36g
Letadlo vazi 245g.Zatim!Doufam,ze se do tech 600g vejdu.Podle toho budou upravy.

Ted k tomu vybrat baterie.Urcite LiPolky 2 nebo 3.Se 2 to bude linejsi a spis to nejak zvladu (nez to buchnu na cumak).Se tremi to je zivesi,ale mam z toho strach.Snad me nekdo pomuze,az se "uracim! vydat do sveta a zavitat mezi Vas?.Ale doufam,ze se stavim driv,az najdu nejaky vzkaz na foru.
Mam taky dilema jestli pouzit dve serva jako Elevon ovl.Nebo tri-vyskovka jedno a dve kridylka.Ci vsechny 4,vyskovka 2 + kridylka 2.Jestli mate nejake zkusenosti,uvital bych poradit!
Jinak vysilacku mam rok a pul starou Haitec Eclipse 7 QPCM.A zatim kanal 81 na pasmu 40 MHz.Ale tam se da nastavit cela skala 40kovyho pasma.Jen se koupi krystal.
Jeste mne ceka nakup bizu.
- Arpro
- Dual Hunter
Roger
Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2007 6:09 pm    Předmět: Citovat

Co se tyce 2s nebo 3s tak si myslim, ze to chapes spatne, s letadlem s vetsim vykonem se Ti bude lepat lip, nez s tim, s kterym se pri kazde ztrate rychlosti zritis. Se silnejsim pohonem muzes pridat plyn a vytahnout se z krizove situace. Vim o cem mluvim, ja na Mustangovi taky zacinal s baterkou 2S a kolikrat jsem havaroval jenom diky tomu, ze jsem to zbabral a pak uz motor nemel silu to vytahnout. Se 3s pridam plyn a kolmo vyletim k obloze. A i se silnejsi baterkou muzes litat na pul plynu, tj. jako by jsi letel naplno s 2s. Jen je potreba mit motor, ktery zvladne 3s aby jsi ho neuvaril.
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 9:11 pm    Předmět: Citovat

Roger napsal:
Co se tyce 2s nebo 3s tak si myslim, ze to chapes spatne, s letadlem s vetsim vykonem se Ti bude lepat lip, nez s tim, s kterym se pri kazde ztrate rychlosti zritis. Se silnejsim pohonem muzes pridat plyn a vytahnout se z krizove situace. Vim o cem mluvim, ja na Mustangovi taky zacinal s baterkou 2S a kolikrat jsem havaroval jenom diky tomu, ze jsem to zbabral a pak uz motor nemel silu to vytahnout. Se 3s pridam plyn a kolmo vyletim k obloze. A i se silnejsi baterkou muzes litat na pul plynu, tj. jako by jsi letel naplno s 2s. Jen je potreba mit motor, ktery zvladne 3s aby jsi ho neuvaril.

Jo!to mas pravdu.Nejak jsemto nedomysle.Je lepsi mit rezervu.Motor je v pohode.Zvladne prave pri 3 LiPolkach tech 600g.2 LiPoky udelji jen neco okolo 400g.Takze neni co resit.
Dival jsem se po obchodech a asi pujdu do 1300 E-Tech SP 11,1/12C za 799,-Kc od Raicharda.Jeste je tam ostrejsi varianta 1300 E-Tech GP ........za 899,-Kc.Ta ma ale parametr 20A/20C.Ja se musim taky drzet jiz koupeneho.To se toci okolo 15 A , okolo 10 - 15C. .Reglu,prijimace a motoru.
- Arpro
- Dual Hunter
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 10:13 pm    Předmět: Citovat

mirrat napsal:
ftp://mirrat@members.upc.cz/

Uvedený odkaz požaduje heslo, chtělo by to uvést veřejnou adresu.
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: ne srpen 26, 2007 10:41 pm    Předmět: Citovat

Víťa napsal:
mirrat napsal:
ftp://mirrat@members.upc.cz/

Uvedený odkaz požaduje heslo, chtělo by to uvést veřejnou adresu.

Jo to je problem.Ja to stvoril vcera odpoledne.Jeste nikdy jsem to nedelal.Verejnou adresu mam ale nejak me hlasi "ERROR",kdyz ji zadam."Ftp",ale jede.Ma to ale jeden hacek.Musim mit spusteny comp a otevrenou stranku TC.Takze ja to to zitra dam kodupy s UPC.Oni totiz o weekendu nemakaj.Tak se vsem omlouvam.

Upraveno1:
Tak tri dny se snazim spojit s UPC.Pres tel."jste 56 v poradi.Cekejte!"..Pisemne me uz neodpovedeli na dve zadosti o tech pomoc.Kdy to bude?Ja nevim!
Pritom Ftp funguje,muzu od nich stahovat soubory,ale jak Ja chci poslat neco,tak to prerusi stahovani.
- Arpro
- Dual Hunter

Naposledy upravil mirrat dne st srpen 29, 2007 6:13 pm, celkově upraveno 1 krát.
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 2:35 pm    Předmět: Citovat

Dnes me prisla z opravy vysilacka.To byl ale fofr.Pred tydnem jsem ji poslal a dnes je zpet.Vymenili cely levy ovladac za 850 Kc.Jo u pana Zajice je to rychlovka.Asi si u nej objednam nabijeci koplet pro LiPol.
- Arpro
- Dual Hunter
Shortsword
Mazák
Mazák

Registrace: 5.8. 2007

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 5:24 pm    Předmět: Re: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

mirrat napsal:
JSEM FANDA f-15.Mam vybaveni pro pilota jako na avataru .

Když jsi takový milovník F 15, co říkáš simulátoru Lock on - Modern Air Combat?
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 6:06 pm    Předmět: Re: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

Shortsword napsal:
mirrat napsal:
JSEM FANDA f-15.Mam vybaveni pro pilota jako na avataru .

Když jsi takový milovník F 15, co říkáš simulátoru Lock on - Modern Air Combat?

To je dobra otazka,ale tento simul.neznam.Ja zacinam s RC.FMS me zatim stacilo.Mam tam F-15,a letam s ni a padam a..atd.,treba ve Slatine.Ale pokud mne chces seznamit s Lo-Ma,tak se rad poucim.Pokud je to,ale placeny tak vsechny me zdroje ted spolkne model a jeho prislusenstvi.A to se snazim setrit.Ted jsem od p.Zajice objednal komplet nabijecka-omezovac-menic.Slozim to do jednoho kompletu.Ted mam pred sebou rozdelany zdroj PC a chystam se strihat vodice.Mel by vzniknout zdroj dle Ing.Cerneho.
- Arpro
- Dual Hunter
Shortsword
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 8:29 pm    Předmět: Re: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

mirrat napsal:
To je dobra otazka,ale tento simul.neznam.Ja zacinam s RC.FMS me zatim stacilo

To se divím. Není to simulátor RC modelů, ale skutečných letadel.Najdeš tam 8 pilotovatelných letadel (A-10Warthog, F 15C Eagle, SU-25 Frogfoot, Su-33 Flanker D a MIG-29 Fulcrum A a C) + 50 typů počítačem řízených letadel.Dále radiová komunikace s piloty ve skupině, s AWACS, tankovacími letadly (tankuješ za letu) a s kontrolní věží. Myslím, že je na dost vysoké úrovni jak graficky tak mírou reality. Bohužel má dost vysoké na hardware ikdyž je staršího data (2003).Mám originál a dnes se dá koupit za pár stokorun. Myslím,že pro tebe povinnost.
WWW.lo-mac.com
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Víťa
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 9:07 pm    Předmět: Re: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

Shortsword napsal:
dnes se dá koupit za pár stokorun

Tady ho mají za 249 Kč a dá se vyzvednout na prodejně v Brně na České ul.:
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=917
Mak
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 9:27 pm    Předmět: Citovat

když tak čtu tuhle celou sadu članku a přispevku o F15 tak si řikám že na to že človek začíná radoby odznova tak takový modelje dost težký na ovladani a neni to zrovna asi dobrej napad jit touhle cestou ale jeto každého rozhodnutí samozřejmne každopadne přeji letu zdar a držim palce
Shortsword
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 9:31 pm    Předmět: Re: Tak zacinam! F-15 Eagle Citovat

Víťa napsal:
Shortsword napsal:
dnes se dá koupit za pár stokorun

Tady ho mají za 249 Kč a dá se vyzvednout na prodejně v Brně na České ul.:
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=917

Tak nějak. Dík za doplňující informace. Já ho mám od doby kdy vyšel na světlo světa a 2 roky mi ležel v polici,než jsem si mohl zalétat (hardwarová náročnost).Jinak si myslím, že je to super titul. Já osobně šilhám po koupi Microsoft Flight Simulator - Century of Flight a nebo po žhavém Microsoft Flight Simulator X Wink
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
mirrat
Člen RC Fógli

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 3:47 pm    Předmět: Citovat

Mak napsal:
když tak čtu tuhle celou sadu članku a přispevku o F15 tak si řikám že na to že človek začíná radoby odznova tak takový modelje dost težký na ovladani a neni to zrovna asi dobrej napad jit touhle cestou ale jeto každého rozhodnutí samozřejmne každopadne přeji letu zdar a držim palce

Jo mas pravdu,ze to nebude jednoduche.Sam to rozhodne nezvladnu.Na druhe strane jeto EPP a tudiz snadno opravitelne.Hledal jsem neco vetsiho,z EPP a abych si mohl "pohrat".Rozhodoval jsem je mezi kridlem typu Trnada nebo necim podobnym.Rozhodl jsem se tro toto.Cenove to prijde na stejno.Kdyz to havaruje,.....?Bud se to opravi nebo to pujde na letecky hrbitov.
Duvodem proc polotovar a ne zacit od piky je dilna, kterou mam pod bytem.Musi se uklidit a pomoc muzu ocekavat az po prazdninach.A to je nadlouho.
- Arpro
- Dual Hunter
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Elektropohon Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejít na: