Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tak otvírání se nám blíží a počasí nemá být nic moc. Budiž nám útěchou, že dříve předpovídali intenzivní déšť, 9 st. a 10m/s vítr a nyní 12 st., vítr jen 6 m/s (plachetničáři budou mít radost) a pršet by mělo jen dopoledne.
Musíme doufat, že se to do soboty ještě vylepší. Každopádně apeluji na všechny modeláře i potenciální návštěvníky, aby to nevzdávali a přišli, i když nebude zrovna ukázkově.
Vodě zdar ! _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: pá duben 26, 2019 10:46 am Předmět:
Za mně špatná zpráva: nemůžu přijít, musím do Prahy na celý den. Mám u sebe klíč, odemkne někdo za mne? _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Tak nám skončilo otvírání vody, které se i přes ne zrovna ideální počasí, vydařilo. Pravda, na opalovačku to nebylo, ale jinak bylo celkem slušně a hlavně nepršelo. Všichni přítomní, a že nás nebylo málo, si to užili. Škoda, že po hladině plula jen jedna plachetnice, protože na rozdíl od jiných ročníků, dnes slušně foukalo.
Kromě jíž tradičních letů hydroplánu (letos lítaly dokonce dva) se nám tam, kromě lodí, vyskytovaly i dva jeepy, které byly kompletně vytištěné na 3D tiskárnách. Bylo se na co koukat.
Takže všem účastníkům přejeme krásné léto a na podzim se tady zase setkáme u zavírání vody.
Odkaz na pár mých fotek. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Tak to jsme na tom, Kličkyne, velice podobně. V sobotu před polednem jsem spadl v dílničce ze žebříku a narazil si nohu ( v pondělí pojedu na rentgen, protože se na ni nemůžu ani postavit a taky na zádech mám pořádné šrámy a podlitiny, jak jsem spadl na hliníkové jäkly a trubky na židli vedle, která je teď už bez noh ). Tak jsem v noci na dnes spal-nespal v sedě. Pak na mě ještě spadla pracovní deska ... prostě když se daří, tak se daří.
A tolik jsem se těšil na ta tištěná auta, která jsem ještě na živo neviděl. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Bořík
Taky přeji brzké uzdravení. A ohledně aut naživo - domnívám se, že je to jen otázka domluvy s Ondrou nebo Jardou. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Najdete je ke konci druhé stránky fotogalerie (za 3D autama). _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 z 13
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.