| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:59 pm Předmět: halolet z depronu |
|
|
tak sem začal stavet halolet a tady sou prvni fotky ze stavby
zatim mam jen postavný drak a čast podvozku zbytek budu dodelavat behem zitřka  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Za ty kačky to jde!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
Opět klasická otázka:
co tam pujde za pohon, jake serva, jaky RX ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
| jemo napsal: | Opět klasická otázka:
co tam pujde za pohon, jake serva, jaky RX ? |
V pohodě s tím lítáme s převíjenýma motorkama z CD, syn v tom má tu sadu za 999,- od GWS a je to přemotorovaný. Baterky nám stačí RCsystém 860mAh (za 399,-) a serva v pohodě Carson (199,-), ti movitější v tom maji Wailandy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
Jo jen offtopic Jenny mi visí na vrtuli, to jen že jsem dnes zkoušel baterku ale visení neplánuju  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:02 pm Předmět: Re: halolet z depronu |
|
|
| Mak napsal: | tak sem začal stavet halolet a tady sou prvni fotky ze stavby
zatim mam jen postavný drak a čast podvozku zbytek budu dodelavat behem zitřka  |
Maku, chybí mě tam na těch fotkách uhlík v křídlech - to nemůže vydržet. A taky vyztužení trupu zespodu - do trojúhelníku - bude se Ti to celé hrozně kroutit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
| ZdeněkMKALKA napsal: | | a serva v pohodě Carson (199,-), ti movitější v tom maji Wailandy. | No.. tyhle serva mě moc nenadchly uvidíme co ukážou nový a lehčí MEX... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
Moje Carsony přežily několik modelů, nyní jsou v Zoomovi a stále věrně slouží  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Jarda napsal: | | ZdeněkMKALKA napsal: | | a serva v pohodě Carson (199,-), ti movitější v tom maji Wailandy. | No.. tyhle serva mě moc nenadchly uvidíme co ukážou nový a lehčí MEX... |
Je pravda, že jsem teď naposledy místo carsonů vzal taky ty MEX. Ještě raději bych ale chtěl někdy vyzkoušet ty Tower Pro na kterých se mě líbí ty široký kola v převodech a taky, že se dají sehnat po 160-ti Kč.
Z těchto levných serv jsme kdysi taky nakoupili nějaký ty MS-022, dokonce jsme je dali do malých čudáků, kde běhaly dvě sezóny bez problémů, ale nedávno nám dvě vyhořely. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Zase napíšu " z mýho pohledu" mám s Carsonama špatný zkušenosti, ani tak nejde o cenu i když taky... ale především o spolehlivost a tady budem mít (já a Víťa) jistě jinej názor páč máme každej jiný zkušenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 10:37 pm Předmět: |
|
|
no ohledne serva budou tam carsobny ktere sem vybral ze zebry vpohode mam jiste ble skušenosti jako Jarda ale jinak za ty kačky jak se rika to jde ohledne uhliku jsou tam v křidel je 2,2 mm silna kulatina přes cele křidlo v ocasce neni uhlik ale jina vzpera neco jako špejle ale z tvrdeho dřeva ohledne křižových vzper tak ty přibudou ještě na ně nedošlo podle potřeby urtčo budou
tedka k motoru mam doma 3 střdaky prvni je feigo s převodovkou 5,4:1 prvni možnost druhej je od bellu tah nekde k 400 gramum a třeti je mzk starej dobrej již delši dobu jetej (tahal i glidra 800g neco jako ten setovbej ) baterka patrne zatim to vypada na 2 članek 1700 mAh tahla nebudou z pevneho dratu ale z tenkých dratku jako oboustranne paky to znamena vše bude na dvoji páce (nekdo použiva šnury nebo silon)
Ohledne krouceni jak psal Zdenek možna dojde na vzperu z depronu do trojuhleniku a to v mistech pod horni deskou trupu ktera jde dozadu zatim to neni zaschle tak nevim jak to bude pevne vše lepim obyčejnou disperzi
ohledne te motorizace si nejsem jistej co tam dat ale uvidim přinejhoršim to překopu odhadovana vaha v letu je nekde k 400 gramum _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|