Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
Zaslal: ne listopad 10, 2013 6:11 pm Předmět: Arcus E
Tímto jsem chtěl poděkovat Pilotovi za dnesni pomoc při zalétání tohoto houboletu (není to pro mě, ale než ho odevzdám synovcům, tak ho asi ještě otestuju). Asi bych to sám díky svým volšovým pazourům nedal... Když jsem viděl jak nahoře na Líšni někdo roztáčí Káčko, hned mi bylo jasný kdo to asi bude (ještě mě napadli Omar a Pedro). Taky dik Alkařům za radu se zapojením. Takovou složitost jsem popravdě od poliše nečekal. Ale lítá to velmi slušně a asi to nebude špatnej model. Jsem rád, že někteří fógli ještě chodí lítat _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou...
Zaslal: po listopad 11, 2013 1:23 am Předmět:
Kato napsal:
To mi k Pilotovi moc nesedí
Proč ne? Doufám, že jsem nepropálil nějaký tajemství, ale jde mu to velmi slušně Jo a kdybyste jako Fogli chodili krom přiblblejch lodiček taky někdy lítat, tak byste ho jistě taky viděli...(nic ve zlým, loďky jsou prima) _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou...
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: po listopad 11, 2013 1:29 pm Předmět:
Pilot napsal:
...mladí sportovci nad hrobem se musí trochu realizovat dokud to aspoň trošku jde.
Tak to jó.
Já jenom, že Tě známe, jak oblohou proháníš motorová éra,
pokud možno z pohodlí křesílka.
Přesně podle Tvého profilového fota.
Myslím, že i Liberk byl překvapen, soudě dle jeho příspěvku
Jj, byl. Ale nakonec proč by nemohl Pilot chytnout druhou (třetí, čtvrtou ... ?) mízu, ne ? _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:22 pm Předmět:
Je to zajímavá kategorie modelů, kdybyste to vyzkoušeli, tak pochopíte že to má své kouzlo, hodně lidí to velmi chytlo. Je to trošku sport, trošku věda a trošku modelařina. A je to taky krom historiku jedna z mála kategorií kdy můžete úspěšně závodit bez astronomických nákladů. Kdo o tom přemýšlíte - doporučuju neváhat. kdybych měl v pořádku cit v rukách a nohách tak bych teď lítal jak divokej Ale to už je mimo téma... _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.