Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
...Zkoušel jsem i Litespan a Airspan, ale s tím natíráním kostry Balsalockem a následným nažehlením jsem si moc nerozumněl...
Stejným způsobem se má potahovat i Vliesem.
Na rozdíl od Peťana na Vlies nedám dopustit. Mě se s ním dělá moc dobře a kdo jednou zkusil rozdíl v pevnosti oproti papíru, nic jiného nechce.
Až na jednoho jím mám potaženy všechny historiky (7). Ten jeden (Tygr) je "v papíru" a i když se kolem něj chodí po špičkách je už samá lata a určitě jej také jednou převlíknu do Vliesu.
Postup, jak já potahuju Vliesem jsem tu už psal:
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=954&postdays=0&postorder=asc&start=30
Vliesem jsem potahoval bez toho Balsalocku, jen přilakováním lepícím nitrolakem ( přidal jsem tam trošku Kanagomu ) a bylo to bez problémů. Problémy jsem měl pouze při potahování plných povrchů, kde jsem Vlies přilakoval po celé ploše a pak byl problém s vypnutím - při lakování to trochu povolilo. Takže přibodovat jen místně, pak horkovzduškou vypnout a pak teprve přilakovat celoplošně. A pak už to bylo fajn. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
zdenku ještě kontrolní otázka , potahuješ spodní ,pak horní plochu, současně vypínáš ,nebo potáhneš spodek,vypneš - potom zas vrch potah,vypnutí ? díky
Spodek po okrajích, pak od středu do krajů žebra a lehce celý přejedu žehličkou. Potom znovu natřu Balsalockem (v mém případě Chemopren) místa, která mě překryl spodní potah a kam je potřeba chytit i horní potah (např. náběžka), nechám trochu zaschnout a potahuji vršek. _________________ kanál 65
Takže po potažení vrchu i spodku už nevypínáš teplem,? nebo ještě dopneš a pak lakuješ?, zatím neznám silu vypínajícího se vliesu aby mě to nezbortil ...
Jak pokračuje stavba, Pavle ? Už by se našlo něco pro veřejnou prezentaci ? _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.