Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: so duben 05, 2008 4:26 pm Předmět: MVVS 3.5 v Mustang P 51 od Svor
Zdravím všechny. Opět bych chtěl touto cestou požádat o radu zkušenější než jsem já. Znáte prosím někdo letadlo uvedené v nadpise a máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Hlavně letové vlastnosti. Nedávno jsem si ho olétané pořídil, bude to můj druhý spalovák. Zárověn jsem narazil na problém se kterým si nevím rady.
Po montáži laděného výfuku(MVVS) mi motor na plný plyn chcípne po pár vteřinách když éro postavím kolmo ocasem k zemi, na volnoběh to neudělá a když v tomto postavení z volnoběhu začnu postupně přidávat plyn tak chcípne taky.
Děkuji moc za případné rady a děkuji také všem kteří mi radili co s tím Sky Limbo, bylo to přesně tak jak mi poradili. _________________ Cap 232 obr ZDZ 80
Ultimate 1400 12.7 MVVS
Jojo 10 ASP
Jojo 7.5 MVVS
Lancair
ZOOM 4U
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.