Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: út listopad 11, 2008 9:45 pm Předmět: Focke wulf-D
.Zdravim všechny, nedávno jsem narazil na toto fórum a nedá mi to, rád se podělím o pár foto z mé probíhající stavby....sice nejde tak rychle, jak bych si přál: Vysoká + bojové podmínky/ stavba v pokoji panelákového bytu, včetně odpor pily, laminování, tak se snad zasmějete/... jinak navrhl jsem si řešení vedení výfuku/ dlouhá roura k desítce/ uvnitř trupu, laminátová trubka, kterou jsem olaminoval na starou tubu na rysy, vystříkal pozinkem, nechal si vytočit koncovku z teplotně odolného plastu, udělal výdechy z tropu atd./odzkoušeno/... včera jsem laminoval kryt motoru a dnes jej brousil ...takže spíš pro pobavení, naši už si zvykli
jinak rozpětí 160, trup o chlup delší...trup konstrukční, křídla pěna dýha
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: čt listopad 13, 2008 7:44 am Předmět:
Hezky! Drzim palce! Ten pokojicek mi hodne pripomina muj pokojicek ve studentskych letech na kolejich (tim krasnym neporadkem, o kterem dnes jen snim, neb zena to tak nedovoli _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.