Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
aj aj to je škoda moc se mi to letadlo libilo dokonce bych skusil i spalovaka ale nekde byla chybka to sis stim sekl ? _________________ ... letadla a lodičky ...
Ale ne, ja to myslim vazne ze byla chyba v konstrukci, celej hlavni nosnik trupu byl z 2 balz 6x6 mm ktery byly jeste v miste ohybu zlomeny a proto sem to potahoval balsou. No opravit to nepujde, jen na tupo slepit a povesit na strop A teren je v pohode, litam tam se vsema zhavikama co mam a vsechny to prezily bez ujmy i wildcap kterej ma neco malo pod 3kg
A teren je v pohode, litam tam se vsema zhavikama co mam a vsechny to prezily bez ujmy i wildcap kterej ma neco malo pod 3kg
Už na druhé straně tohoto vlákna jsem napsal:
Podle mě jsou toto typy letadel, kde je vše podřízeno min. hmodnosti, tím pádem jakákoli havárie i třeba tvrdší přistání může znamenat poškození éra (foto s Madnesem je už taky vzpomínková).
A za tím si stojím.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.