| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Mazák

Registrace: 25.12. 2006 Příspěvky: 82 Bydliště: Blansko
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 8:45 am Předmět: Wild Hawk - prosba o pomoc |
|
|
Mám na vás prosbu, nepomohl by jste mě někdo zalétat tento model. A pak trochu i mě?
Kdo ho nezná tak tento: Wild hawk

Naposledy upravil Petr dne so únor 23, 2008 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

Registrace: 12.1. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: BOSKOVICE
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Kam chodíš lítat , já jsem z Boskovic , to není tak daleko , tak by jsme se mohli domluvit na společném polétání. Vlastníme se synem Easystára což je hodně podobný éro. Jaký používáš vysílač? _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
Kam se domluvíme tam přijedem, Používám zatím HITEC laser6 a mám objednaný Graupner MC-12. Příští týden by měl dorazit.
No zatím jsme toho moc nenalítali, máme ještě Elektro trenéra a tohu už máme pěkně rozlámaného. Proto ta prosba. Wild Hawk je od ježiška a tak ho nechcem hned rozsekat.
V loni jsme jezdili raději z lodičkou ta nemá kam spadnout. Viz moje http://petr.bk.mo-na-ko.net/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
Teď jsem se díval na předpověď větru a dnes a v sobotu to na nějaký zálet moc nevypadá . Dnes by měl foukat 7m západ tak se podíváme u nás v Boskovicích na svah , zítra taky někam na svah , ale v neděli by tak foukat nemělo , tak by jsme to mohli zkusit.  _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:36 am Předmět: |
|
|
| To nespíchá já taky chci počkat na vysílačku. Díky za nabidku, určitě se ozvu. Co používáš ty za vysílačku? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
| pokud je ten wildhawk v originál osazení (čtyřstovka, sedmičlánek NiMh, jogurtová vrtulka), tak tipuju, že to bude horší než trenér - těžké a líné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
| Je osazen originál, jenom nám ho ježišek donesl bez RC. Ta se mě nezdála. Chtěl jsem ho k vůli velké spotřebě vrtulí u trenéra. Tato je tlačná, tak doufám, že víc vydrží. Až se oťukáme tak se k němu vrátíme. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
| spotřeba vrtulí u trenéra? se sklopkou se rovná nule... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
| I sklopky jsem zrušil. O to to bylo dražší. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:04 am Předmět: aa |
|
|
Taky nemam problem znicit sklopnou vrtuli, uz jich padlo asi 5. Jinak mam taky novou MC-12, tak potom muzeme vymenovat zkusenosti. Zajima mne ted predevsim rozsireni osazovanim. _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
| Petr napsal: | | I sklopky jsem zrušil. O to to bylo dražší. |
tak pak ti není pomoci nám se nepovedlo za dva roky zlomit ani jednu sklopku, a to máme na kontě i kolmý pád na čumák z cca 30 metrů po zatleskání křídel na trenérovi při ostré zatáčce...
toho wildhawka doporučuju zespoda polepit izolepou a házet z ruky , aby získal aspon trochu rychlost, podvozek zahodit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:29 am Předmět: |
|
|
Předvčerem s ním někdo divočil na Slatině a snad i v originál osazení a překvapilo mě, jak to lítá - k vidění byly i nějaké přemety a výkruty (chtěné). _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
Já taky myslím že to v původním osazení nemusí být taková hrůza . Přece to není žádný akrobat. _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:37 am Předmět: |
|
|
| Petr napsal: | | To nespíchá já taky chci počkat na vysílačku. Díky za nabidku, určitě se ozvu. Co používáš ty za vysílačku? |
Používáme OPTIK 6 , zatím spokojenost. _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
Pokud jde o MC-12, až budou nějaké zkušenosti ozvu se.
Co se týká létání: Já jsem se učil létat sám a to nebylo dobré. Proto se obracím na Vás s prosbou. Nevěděl jsem pořádně jak letadlo hodit, až jsem na to přišel, tak byla špatně nastavena výškovka. Než jsem stačil zaregovat, byl trenér zapíchnutý v poli. Potom mě jednou za letu vypadly baterky a byl jsem rád, že neřízený trenér vůbec přistál. Moc se mu na zem nechtělo atd......
A tak bych mohl vyprávět dál. Proto bych potřeboval letadlo aspoň zalétnout aby, letělo rovně a nepadalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|