Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 23.5. 2008 Příspěvky: 7 Bydliště: Hradec Králové
Zaslal: st září 03, 2008 1:35 pm Předmět: Easy Star a střídavý motor
Zdravím všechny na RC Fogli a opět sháním rady. Nemáte někdo zkušenosti s ES a stř. motorem RAY B 2835/16. Byl mi doporučen jako přímá náhrada 400. Děkuji Ruda HK
Registrace: 18.6. 2009 Příspěvky: 3 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: út září 29, 2009 10:18 am Předmět:
Ahoj,
sice už píšu nejspíš pozdě, ale mám ES a nedávno jsem do něj dal HXT 2835 (380S) 2700kv Brushless Inrunner z HC http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4201
Do původního místa pasuje naprosto parádně, výkon je výborný. Jen jsem po prvotním uložení musel předělávat vyosení, hodně táhnul do straný a nahoru, teďka už je to lepší a tolik zábavy jsem si s tímto letadlem předtím neužil. Vřele doporučuji. Létám na 1300mAh a 2200, na prví 15 minut, na druhou 30.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.