Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:27 pm Předmět:
ZdeněkMKALKA napsal:
Nechápu, co na té velké rychlosti vidíte?
Souhlas - i když zatím jen "létám" na simulu.
K čemu je mít hezký éro, když ho pustíš do vzduchu a pak ho vidíš jen vteřinu, když s ním profrčíš kolem sebe co to dá. To přece nemůže být žádný požitek.
Jojo, mne zacali tak nejak nudit vetrone a hornoplosi taky, takze me bavi hlavne akrobat a strasne me bavila ta P47 pac na tu 4ccm litala fakt moc rychle a to je proste adrenalin, prosvistet metr nad zemi v maximalce to me strasne bavi. No proste tak )) rychlost to je moje
no to je a zatracene ale ono je asi třeba obojihotakovej ten letajici parnik na pohodove ltani a pak na vyblbnuti neco rychleho a poradne rychleho _________________ ... letadla a lodičky ...
Kruci pisek!Az se mne zvedl tlak na 200!Takova skoda....No nic!Vzhuru postavit nove!Krasa je videt ero v jeho letu.Cim je let rychlejsi,tim stoupa adrenalin.Nekdo je estet a vychutna si let,nekdo si vychutna svist era a rychlost. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Destriero - v doku po druhem pozaru
- Arpro
- Dual Hunter
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.